• New
DARMOMOON Акрилни Фигурки на Кученца, Фигурки на кучета, Комплект от 2 животни, са подбрани Скулптура, Прекрасна Украшение за Бродерия, Хубав Подарък, Статуетка-прес-пап?

DARMOMOON Акрилни Фигурки на Кученца, Фигурки на кучета, Комплект от 2 животни, са подбрани Скулптура, Прекрасна

Оценка на продукта:
BGN 15.96

Сума
В магазина

【Очарователни фигурки на Кучета】 Търсите нещо малко и очарователно, за да се запълни това празно място на рафта?Нашият набор от фигури на кученце - чудесен изборКуче - символ на вярност, и този набор от статуи на кученце - отлична декорация за дома в съвременен стил в изкуството, защото този комплект без усилие съчетава прекрасен външен вид с модна естетика на вашето пространство. 【Красив Декор на Масата】 Тези ярки фигурки любящо куче такива сладки и подробни, че ще се превърне в център на внимание във всяка стая.Художествена изложба, която показва вашата индивидуалност и улучшающая външния вид на всяко открито пространство на масата.Придайте на вашата лавица за книги, офис, ночному маса или журнальному маса малко стильности с помощта на този атрактивен набор скулптури. 【Материал】 Проста и изискана скулптура, стилна и елегантна.Той е изработен от акрил фина работа.Много блестящ и лъскав.Той е внимателно обработен, струва си да се съберат.И той перфектно се вписва в повечето домове. 【Обмислен подарък】 Скулптури на кучета правят тези неща отлични подаръци за рожден Ден, свети Валентин, сватба, абитуриентски бал, Ден за защита на детето, Ден на майката, Ден на бащата или годишнина, Ден housewarming, Коледа, рожден Ден, деня на благодарността и т. 【Внимателно】 Той е изработен от акрил, така че, моля, дръжте го далеч от твърди и остри предмети, избягвайте изсушаване на спирт и други химикали, а също така избягвайте топлина.По-голям размер : 7,8 "L x 4 "W x 5,5"H Малък размер : 3,5 "Lx 2"W x 2,6"H. 【Очарователни фигурки на Кучета】 Търсите нещо малко и очарователно, за да се запълни това празно място на рафта?Нашият набор от фигури на кученце - чудесен избор.Куче - символ на вярност, и този набор от статуи на кученце - отлична декорация за дома в съвременен стил в изкуството, защото този комплект без усилие съчетава прекрасен външен вид с модна естетика на вашето пространство. 【Красив Декор на Масата】 Тези ярки фигурки любящо куче такива сладки и подробни, че ще се превърне в център на внимание във всяка стая.

Основни свойства

Избор на купувачи

Снежна топка-Русалка с Разноцветни Светлини, Черупки, Корали, Музикална Ковчег Играе Мелодия имате Приятно Море, за Домашен интериор,

BGN 34.83

Играе мелодична мелодия "Ти си моето слънце"Размери около 5,5 инча височина и 4 инча в диаметър.ДИЗАЙН РУС�

Новини