• New
Спортна бутилка от розово стъкло на 17 унции, бутилка borosilicate стъкло с часовниковата марка на времето, запечатани, множество, без BPA, мотивационни бутилка за вода с ши?

Спортна бутилка от розово стъкло на 17 унции, бутилка borosilicate стъкло с часовниковата марка на времето, запечатани, множество,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Прилагането на】 : Тясна стилна бутилка, която може да се използва за студена или преварена вода, сок, мляко и кафеТя също така е подходящ като чаша за закуска, тези прозрачни бутилки за вода с различни цветове, подходящи за мъже, жени и деца в училище, или като мил подарък, можете да я вземете със себе си на работа или на улицата, за да спортувате. 【Високо качество и 100% безопасни материали 】 Бутилка за вода от borosilicate стъкло изработени от borosilicate стъкло и не съдържа BPA, BPS и PVC, олово и кадмий.Той не выщелачивает химически вещества при високи температури, като пластмаса, така че вашата чиста вода (топла или студена), остава чиста. 【Стягане】Чаша за вода оборудван силиконова спирала херметически капак.Можете удобно да носите своя бутилка, не протекая в чантата си. 【Скала маркиране времева линия】 Една от най-добрите характеристики на тези бутилки е време индикатор, който ще ви напомни да се пие вода в определено време.С него можете да контролирате и да увеличат собствените си дневния прием на вода и да останат здрави с помощта на тази бутилка за вода, изчислена на време. 【Може да се използва В миялни машини】 Този множество почасово бутилка за вода няма да има специфична миризма, петна, чист вкус и може да се използва в миялни машини. 【Прилагането на】 : Тясна стилна бутилка, която може да се използва за студена или преварена вода, сок, мляко и кафе.Тя също така е подходящ като чаша за закуска, тези прозрачни бутилки за вода с различни цветове, подходящи за мъже, жени и деца в училище, или като мил подарък, можете да я вземете със себе си на работа или на улицата, за да спортувате. 【Високо качество и 100% безопасни материали 】 Бутилка за вода от borosilicate стъкло изработени от borosilicate стъкло и не съдържа BPA, BPS и PVC, олово и кадмий.Той не выщелачивает химически вещества при високи температури, като пластмаса, така че вашата чиста вода (топла или студена), остава чиста. 【Стягане】Чаша за вода оборудван силиконова спирала херметически капак.Можете удобно да носите своя бутилка, не протекая в чантата си. 【Скала маркиране времева линия】 Една от най-добрите характеристики на тези бутилки е време индикатор, който ще ви напомни да се пие вода в определено време.С него можете да контролирате и да увеличат собствените си дневния прием на вода и да останат здрави с помощта на тази бутилка за вода, изчислена на време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини