• New
Поставка за книгата витрини Veemoon Поставка за книгата витрини Поставка за книгата витрини 3шт Опаковка от 4 Десктоп на Каботажните за съдове Притежателя на Художест?

Поставка за книгата витрини Veemoon Поставка за книгата витрини Поставка за книгата витрини 3шт Опаковка от 4 Десктоп на

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

ПОСТАВКА ЗА МЕТАЛНИ ПЛОЧИ : може да поставите на работния плот във всяка стаяМЕТАЛНИ стойки за художествени произведения : Този държач за чинии може да се сгъва в плоска форма за удобно пренасяне и съхранение, когато не се използва.ПОСТАВКА за ИЗЛОЖБАТА на стоки от ковано ЖЕЛЯЗО : Тези влакчета за мольбертов могат да се сгъват и се върти на 90 градуса във формата на устойчив триъгълна конструкция, вмещающей множество предмети без да падне.Поставка за мольберта от ковано ЖЕЛЯЗО : за съхранение на чинии, ястия, снимки, книги и така нататък. МЕТАЛНА поставка за ДИСПЛЕЯ : Забележителен железен триножник, а също и украса за вашия дом.ПОСТАВКА ЗА МЕТАЛНИ ПЛОЧИ : може да поставите на работния плот във всяка стая.МЕТАЛНИ стойки за художествени произведения : Този държач за чинии може да се сгъва в плоска форма за удобно пренасяне и съхранение, когато не се използва.ПОСТАВКА за ИЗЛОЖБАТА на стоки от ковано ЖЕЛЯЗО : Тези влакчета за мольбертов могат да се сгъват и се върти на 90 градуса във формата на устойчив триъгълна конструкция, вмещающей множество предмети без да падне.Поставка за мольберта от ковано ЖЕЛЯЗО : за съхранение на чинии, ястия, снимки, книги и така нататък. МЕТАЛНА поставка за ДИСПЛЕЯ : Забележителен железен триножник, а също и украса за вашия дом.Пратката включва 12 x поставка за дисплея Характеристики - Материал : Желязо. - Огъната метална поставка за демонстрация на чинии, снимки, книги, малки произведения на изкуството, подбрани чинии и много други. - Тази поставка за чинии, изработени от здрав и висококачествен желязо с черно покритие. - Щандове могат да се фокусира вниманието на вашия экспонате, а не на изложбен щанд. - С фина обработка, стабилна форма, антивозрастным действие и дълъг живот. - Този държач за чинии може да се сгъва в плоска форма за удобно пренасяне и съхранение, когато не се използва.Информация за стоки търсите професионална, достъпна на цена поставка за чинии?Търсите стабилна поставка за чинии, която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален стенд за демонстрация на чинии трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини