• New
Бутилки за сок DOITOOL с капаци - 8 бр. Стъклени Многократна употреба, Контейнери за сок с капак за Хладилник - Прозрачни Бутилки за вода за многократна употреба употреб?

Бутилки за сок DOITOOL с капаци - 8 бр. Стъклени Многократна употреба, Контейнери за сок с капак за Хладилник

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Стъкло ?【Запечатани на кутията】- Капак на нашите млечни бутилки могат да бъдат затегнати, можете да ги поставите в хладилника, а също така удобно да ги носи със себе си!Не се притеснявайте за разливане!. ?【Информация за размера на 】- Размер на контейнери за напитки, за хладилника е 11,5x5,5x5,5/4,5x2,2x2,2 инча, а обемът - около 200 мл !Моля, потвърдете размер, преди да купите!. ?【Широко приложение】- Бутилки, мини-хладилник, специално разработени за сокове, шейкове, мляко, студен чай, кафе, вода и други напитки!Да ви е удобно да се направи напитки с ръцете си свободно!. ?【Лесно да се етикетират】- Нашите бутилки за шейкове за еднократна употреба са изработени прозрачни, можете лесно да различи напитки!Бутилката е с гладка повърхност, и по нея може да се пише директно перманентным маркер!. ?【 Материал за хранителни продукти】- Контейнери за сок изработен от хранително-стъкло, можете да го използвате с увереност!Дебели материал е здрав и, осигурявайки ви -дълъг живот!. ?【Запечатани на кутията】- Капак на нашите млечни бутилки могат да бъдат затегнати, можете да ги поставите в хладилника, а също така удобно да ги носи със себе си!Не се притеснявайте за разливане!. ?【Информация за размера на 】- Размер на контейнери за напитки, за хладилника е 11,5x5,5x5,5/4,5x2,2x2,2 инча, а обемът - около 200 мл !Моля, потвърдете размер, преди да купите!. ?【Широко приложение】- Бутилки, мини-хладилник, специално разработени за сокове, шейкове, мляко, студен чай, кафе, вода и други напитки!Да ви е удобно да се направи напитки с ръцете си свободно!. ?【Лесно да се етикетират】- Нашите бутилки за шейкове за еднократна употреба са изработени прозрачни, можете лесно да различи напитки!Бутилката е с гладка повърхност, и по нея може да се пише директно перманентным маркер!. ?【 Материал за хранителни продукти】- Контейнери за сок изработен от хранително-стъкло, можете да го използвате с увереност!Дебели материал е здрав и, осигурявайки ви -дълъг живот!.Характеристики : -Капак на нашите млечни бутилки могат да бъдат затегнати, можете да ги поставите в хладилника, а също така удобно да ги носи със себе си!Не се притеснявайте за разливане!-Бутилки мини-хладилник, специално разработени за сокове, шейкове, мляко, студен чай, кафе, вода и други напитки!Да ви е удобно да се направи напитки с ръцете си свободно!-Нашите бутилки за шейкове за еднократна употреба са изработени прозрачни, можете лесно да различи напитки!Флакон е с гладка повърхност, и на него може да се пише директно перманентным маркер!-Контейнери за сок изработен от хранително материала, можете да го използвате с увереност!Дебели материал е здрав и, осигурявайки ви -дълъг живот!Технически характеристики : -Цвят : прозрачен Материал : Стъкло, Капацитет : 200 мл.

Основни свойства

Избор на купувачи

Коледна Стикер На Стената От Клони Снежинки Мультяшные Птици Модел Детска Стая, Хол Прозорец Стъклени Тапети Система За Осветление

BGN 42.81

Материал : масло, прах и вода : Изработен е от пластмаса и алуминиево фолио, много поустойчиви на пожар, о�

Новини