• New
Haieshop Кремационные Урна за Праха Погребална Урна Кремационные Урна за Праха на Възрастни, Деца и Домашни Погребални Урни Дома Незабравим Кремационный Цилиндър Кре?

Haieshop Кремационные Урна за Праха Погребална Урна Кремационные Урна за Праха на Възрастни, Деца и Домашни Погребални Урни

Оценка на продукта:
BGN 22.10

Сума
В магазина

√ Размер : височина : 16,3 см, обем на водата : 850 мл, се използва за споделяне на праха на близките си √Материал : Керамика емайл ръчно изработени плътно затворена купа с фолио за запазване на блясъка и стягане.Красиви и трайни, ръчно изработени, създадени, за да символизира вашата вечна любов. √ Характеристики : Таз издръжлив и лесен за поддържане.За тези, които обичаш, за да продължат своя живот използвайте висококачествени урни за съхранение на света. √Качество : Нашите урни са ръчно изработени от керамика.Независимо дали дизайна на нашите продукти или ръководство на потребителя, както и цената, това е вашият най-добър избор. √ Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. √ Размер : височина : 16,3 см, обем на водата : 850 мл, се използва за споделяне на праха на близките си. √Материал : Керамика емайл ръчно изработени плътно затворена купа с фолио за запазване на блясъка и стягане.Красиви и трайни, ръчно изработени, създадени, за да символизира вашата вечна любов. √ Характеристики : Таз издръжлив и лесен за поддържане.За тези, които обичаш, за да продължат своя живот използвайте висококачествени урни за съхранение на света. √Качество : Нашите урни са ръчно изработени от керамика.Независимо дали дизайна на нашите продукти или ръководство на потребителя, както и цената, това е вашият най-добър избор. √ Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Добре дошли в нашия магазин за пазаруване, пожелавам ви приятно пазаруване.Име на продукта : Урна за кремация Вид на продукта : Урна за кремация възрастни / деца / домашни любимци Материал : керамика Размери : височина : 16,3 см, диаметър на дъното : 8 см, диаметър на капака : 7,5 см, най-дългият диаметър : 12,7 виж вода капацитет : 850 мл √ Материал : Керамика емайл ръчно изработени плътно затворена купа с фолио за запазване на блясъка и стягане.Красиви и трайни, ръчно изработени, предназначени за обозначаване на вечна любов √ Размер : височина : 16,3 см, контейнер за вода : 850 мл, използван за погребението на праха любимите √ Характеристики : Таз издръжлив и лесен за поддържане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини