• New
WSSBK Европейски Стил Пеперуда Стъклена Банка Банка за Бонбони Битови Бижута Кутия за Памучни Тампони Банка За Съхранение на Бижута масата Украса Украса (Цвят: A)

WSSBK Европейски Стил Пеперуда Стъклена Банка Банка за Бонбони Битови Бижута Кутия за Памучни Тампони Банка За

Оценка на продукта:
BGN 218.67

Сума
В магазина

Прозрачен стъклен материал, използваните материали са разбираеми от пръв погледМощен о-пръстен, пылезащитное и непромокаемое.Подсилен дизайн на дъното за по-стабилен за настаняване.Елегантна и компактна, запечатани и непромокаемая, тя също може да се използва като съдове за подправки, в нея лесно да се съхранява пипер, бадьян, волчью плодове и т. Материал : стъкло.Прозрачен стъклен материал, използваните материали са разбираеми от пръв поглед.Мощен о-пръстен, пылезащитное и непромокаемое.Подсилен дизайн на дъното за по-стабилен за настаняване.Елегантна и компактна, запечатани и непромокаемая, тя също може да се използва като съдове за подправки, в нея лесно да се съхранява пипер, бадьян, волчью плодове и т. Материал : стъкло.Прозрачен стъклен материал, използваните материали са разбираеми от пръв поглед.Мощен о-пръстен, пылезащитное и непромокаемое.Подсилен дизайн на дъното за по-стабилен за настаняване.Елегантният и компактен, фланец и водоустойчив, той може също така да бъдат използвани като съдове за подправки, и в него лесно се съхранява пипер, бадьян, волчью плодове и т. Материал : стъкло Цвят : прозрачен Заглавие : стъклени съдове за съхранение на Размера : Малък диаметър 9 х височина 10,5 см, голям диаметър 10,7 х височина 12 виж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Музикалното Ковчег в Рождественском стил, Красив и Креативен интериор на Дядо Коледа, Led Музикална Ковчег за парти (Цвят: бял-Динозавър

BGN 1.00

Благодарение на мига електрическата крушка и ел подъемному дизайн музикална ковчег ще излъчват цветна

Новини