• New
Дамски Малки Обеци-халки, Спортни Обеци и Бейзболни, 3D Топка, Софтбольная Бита, Обеци-Клипове, Женски Сладки Аксесоари за играчите в Чирлидинг (A, един размер)

Дамски Малки Обеци-халки, Спортни Обеци и Бейзболни, 3D Топка, Софтбольная Бита, Обеци-Клипове, Женски Сладки Аксесоари за играчите

Оценка на продукта:
BGN 5.22

Сума
В магазина

⚾ Бейзболни висящи обеци : Бейзбол се използва като дизайн на бижута, подходящи за различни стилове на носене, особено подходящ за комбинация със спортни костюми, добавяйки цвят на вашето заедно ⚾ Украса за бейзбол за момичета : Тези обеци-бейзболни шапки ще се превърне в идеален подарък за вашата любима, за вас самите, на мама, най-добрия си приятел и всички, които обичаш, и т. Също така е подходяща за някои случаи, като Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, Ханука, Абитуриентски рожден ден всяка жена, от дъщерите си. ⚾ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или проблеми с нашите обеци от бейзболна кожата 3 D, моля, свържете се с нас.Ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Решение възможно най-скоро. ⚾ Обеци и бейзболни за жени : 3 D бейзболни кожени обеци за всеки, който обича бейзбола.Блясък на този украса за бейзбол Подчертават Вашият начин. ⚾Обеци с бейзболна бухалка за момичета : Красиво изработени обеци и бейзболни за жени с бяла основа и красиво извита дървена бейзболна бухалка, очакване, топката реалистичен външен вид. ⚾ Бейзболни висящи обеци : Бейзбол се използва като дизайн на бижута, подходящи за различни стилове на носене, особено подходящ за комбинация със спортни костюми, добавяйки цвят на вашето заедно. ⚾ Украса за бейзбол за момичета : Тези обеци-бейзболни шапки ще се превърне в идеален подарък за вашата любима, за вас самите, на мама, най-добрия си приятел и всички, които обичаш, и т. Също така е подходяща за някои случаи, като Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, Ханука, Абитуриентски рожден ден всяка жена, от дъщерите си. ⚾ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси или проблеми с нашите обеци от бейзболна кожата 3 D, моля, свържете се с нас.Ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа и ще Ви предоставим Решение възможно най-скоро. ⚾ Обеци и бейзболни за жени : 3 D бейзболни кожени обеци за всеки, който обича бейзбола.Блясък на този украса за бейзбол Подчертават Вашият начин.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини