• New
Органайзер за дистанционни GEGUTON - Стоманена стойка за дистанционни за телевизора, Поставка за маса или нощни шкафчета, подаръци за рожден Ден, за мама и татко, 3 отде?

Органайзер за дистанционни GEGUTON - Стоманена стойка за дистанционни за телевизора, Поставка за маса или нощни шкафчета,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Функционален И ДЕКОРАТИВЕН】 Е подходящ за организиране на вашия плот или прикроватной нощни шкафчета, както и за това, да си дистанционни са били в обсегаОсвен това, той е едновременно функционален и декоративен, което го прави идеално допълнение към вашата стая с телевизор. 【Минималистичен дизайн】 С три различни служби той е идеален за дистанционно управление от всякакъв размер.Си минималистичен дизайн го прави отлично допълнение към всеки изразено залата. 【ИДЕАЛЕН ИЗБОР ЗА ПОДАРЪК на】 Креативни и функционални продукти, идеални за себе си или за това, за да изненада някого, когото обичате.Този декоративен органайзер ще се превърне в чудесен подарък за всеки любител на киното и е идеален за поддържане на реда в живота телевизионна стая. 【ОТЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ】 Ние произвеждаме висококачествени продукти и материали, които се продават различни марки, които ги препродават.Така, вие получавате отлично функционално и декоративно продукт за вашия дом, директно от производителя. 【За НАС】Geguton създава, разработва и произвежда функционални продукти с креативен и иновативен дизайн.Ние много държим на качеството и се стреми да подобри ежедневието на хората с помощта на форми, изкуство и думи. 【Функционален И ДЕКОРАТИВЕН】 Е подходящ за организиране на вашия плот или прикроватной нощни шкафчета, както и за това, да си дистанционни са били в обсега.Освен това, той е едновременно функционален и декоративен, което го прави идеално допълнение към вашата стая с телевизор. 【Минималистичен дизайн】 С три различни служби той е идеален за дистанционно управление от всякакъв размер.Си минималистичен дизайн го прави отлично допълнение към всеки изразено залата. 【ИДЕАЛЕН ИЗБОР ЗА ПОДАРЪК на】 Креативни и функционални продукти, идеални за себе си или за това, за да изненада някого, когото обичате.Този декоративен органайзер ще се превърне в чудесен подарък за всеки любител на киното и е идеален за поддържане на реда в живота телевизионна стая.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини