• New
Hooqict Добре дошли Знак с Венци Входна Врата на Верандата Пролетен Венец от Изкуствени Евкалипт Летни Зелени Листа Венец за Дома Селска Къща с Хол на Прозореца Стена ?

Hooqict Добре дошли Знак с Венци Входна Врата на Верандата Пролетен Венец от Изкуствени Евкалипт Летни Зелени Листа Венец

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

?Ярко-зелен венец - Инсталацията е проста и не изисква никакви инструментиМожете да окачите този селски добре дошли знак на входната врата, на верандата, вратата на стая, хол, камина, стена, прозорец, рафта или на ферма, в къща, кафене, ресторант, офис, класна стая и на други места, които искате да декорирате.Красотата на растенията, които придават на вашето пространство сияние.Независимо дали вътрешна или външна повърхност, тя ще се удари в очите и придава завършек. ?Външни акценти - 13 "L × 13"W. It е стилна декорация за вашия дом, да се стопли добре дошли на семейството си и приятелите.Този пролетно-летен венец също така можете да украсите като уличен венец, сватбен венец, добре дошли венец, венец, Свети Валентин, великденски венец или коледен сезонен венец. ?Добре направен - този знак на входната врата е изработена от висококачествена дървесина и венци, дебели и здрави зелени листа изкуствени.Лесна поддръжка и използване на екологично чисти материали. ?Топло добре дошли на Нашия знак за "добре дошли венец" е лесен за поддръжка и не изисква прекалено големи усилия за грижа.Тя винаги ще цъфти никога не увянет, и това ще продължи вечно.Изкуствен венец вечнозелени, изглежда пълен с жизненост и природата.В зависимост от времето на годината и празниците, можете да добавите някои бижута, за да венец по-ярки. ? Гаранция продажба - Ние имаме строг контрол на качеството на продуктите, за да се гарантира, че всеки венец е съвършен.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият екип продажби подкрепа ще бъде готов да ви помогне, и вашето удовлетворение е нашата крайна цел. ?Ярко-зелен венец - Инсталацията е проста и не изисква никакви инструменти.Можете да окачите този селски добре дошли знак на входната врата, на верандата, вратата на стая, хол, камина, стена, прозорец, рафта или на ферма, в къща, кафене, ресторант, офис, класна стая и на други места, които искате да декорирате.Красотата на растенията, които придават на вашето пространство сияние.Независимо дали вътрешна или външна повърхност, тя ще се удари в очите и придава завършек.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини