• New
Toyvian 4 бр. Безжични Микрофони, Играчки за Деца, Детски Мини-Играчки, Детски Микрофон, Играчки за Бебета, Бебешки Играчки, Притворный Малък Микрофон, Подарък, Ехо, Детс?

Toyvian 4 бр. Безжични Микрофони, Играчки за Деца, Детски Мини-Играчки, Детски Микрофон, Играчки за Бебета, Бебешки Играчки,

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Детски микрофон "хуманитарна помощ" : Дали за рожден ден, игра в задния двор, празнична парти или пикник, тези детски микрофони за караоке echo пълни с енергия всеки моментИграчка с микрофон Echo : е Изработена от материал, трайно и безопасно за използване.Echo For Kids : Караоке микрофон - прекрасен подарък за вашите деца, за да им се радвате.Тези караоке микрофони echo за деца ще станат чудесен подарък за рожден ден в съответствие с всякаква тематика, както и страхотни идеи за подаръци за празника.Ехо-микрофон за децата : Детски ехо-микрофони са идеални за творчески ролеви игри!Момчета и момичета ще се радвате на насочване на вътрешната си звезда.Дете : Ехо-микрофон компактен размер и лек, преносим и лесен за переноске.Детски микрофон "хуманитарна помощ" : Дали за рожден ден, игра в задния двор, празнична парти или пикник, тези детски микрофони за караоке echo пълни с енергия всеки момент.Играчка с микрофон Echo : е Изработена от материал, трайно и безопасно за използване.Echo For Kids : Караоке микрофон - прекрасен подарък за вашите деца, за да им се радвате.Тези караоке микрофони echo за деца ще станат чудесен подарък за рожден ден в съответствие с всякаква тематика, както и страхотни идеи за подаръци за празника.Ехо-микрофон за децата : Детски ехо-микрофони са идеални за творчески ролеви игри!Момчета и момичета ще се радвате на насочване на вътрешната си звезда.Дете : Ехо-микрофон компактен размер и лек, преносим и лесен за переноске.Пратката включва 4 x Имитация микрофони Характеристики на играчки - Цвят : Различни цветни играчки за бебета. - Материал : Пластмасов микрофон за деца. - Размер S : около 15 x 3 x 3 см, детски микрофон. - Подходящ за детски ролеви игри, забавен и ефектен детски ехо-микрофон. - Чудесен подарък за вашите деца, те ще се зарадват на тези детски играчки. - Компактен размер и леки, преносими и удобни в переноске играчки за бебета. - Cartoony дизайн на микрофона, творчески и сладък ехо-микрофон за деца. - Произведен от материал, устойчив и безопасен за използване с мини микрофон-играчка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини