• New
Плаващите Рафтове, Стенни полици за баня, Стъклени Рафтове за съхранение, Лесно моющаяся Кухненски рафт за спални (Размер: 50 см -Двуслойни)

Плаващите Рафтове, Стенни полици за баня, Стъклени Рафтове за съхранение, Лесно моющаяся Кухненски рафт за спални (Размер:

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

★ [Неща] Полк е изработена от утолщенного закалено стъкло и съраунд алуминий, които се адаптират към влажната среда в банятаТой има добра устойчивост на корозия, устойчивост на топлина и устойчивост на корозия, лесни за почистване и износостойок, както и по-висока носеща способност. ★ [Здрава] Полк е прикрепен плътно до стената, дори и при голям товар му е невъзможно да се отдели от стената; тя все още е стабилна и не пада, така че спокойно можете да я гледате и да се насладите. ★ [Лесен за почистване] Табела от закалено стъкло може да се разглобява за лесно почистване. ★[Използвате] може да се инсталира на плоска и гладка повърхност на стените, като плочки, мрамор, камък, метал, стъкло и т. ★ [Начин на инсталация] Настройката без дупки, без увреждане на стените, удобен и лесен. ★ [Неща] Полк е изработена от утолщенного закалено стъкло и съраунд алуминий, които се адаптират към влажната среда в банята.Той има добра устойчивост на корозия, устойчивост на топлина и устойчивост на корозия, лесни за почистване и износостойок, както и по-висока носеща способност. ★ [Здрава] Полк е прикрепен плътно до стената, дори и при голям товар му е невъзможно да се отдели от стената; тя все още е стабилна и не пада, така че спокойно можете да я гледате и да се насладите. ★ [Лесен за почистване] Табела от закалено стъкло може да се разглобява за лесно почистване. ★[Използвате] може да се инсталира на плоска и гладка повърхност на стените, като плочки, мрамор, камък, метал, стъкло и т. ★ [Начин на инсталация] Настройката без дупки, без увреждане на стените, удобен и лесен.Стенни полк е направена от космическия алуминий и закалено стъкло.Той е издръжлив, водоустойчив и защитен от ръжда.Той е подходящ за бани, кухни и други помещения.Това е един добър помощник за съхранение.★ Характеристики : 1. Силна носеща способность2. Дъговидна конструкция за предотвратяване на драскотини по време на использования3. Свалящ се и моющаяся стъклена плоча за лесно почистване ★Specifications : 1.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини