• New
NUOBESTY Home Decor Джудже в Деня на Св. Патрик Зелено Джудже Ирландски Лепрекон Ниссе Скандинавски Дядо Фигурка на Скандинавския Елф за Подарък за Деня на Ирландски Падди ?

NUOBESTY Home Decor Джудже в Деня на Св. Патрик Зелено Джудже Ирландски Лепрекон Ниссе Скандинавски Дядо Фигурка на Скандинавския

Оценка на продукта:
BGN 14.17

Сума
В магазина

1бр Деня на Св Патрик Кукла Детелина Декор Очарователен Безлични кукла Джудже с дълги крака.Нашите джуджета са на Ден на Св. Патрик са изработени от мек филц, с плюшено носа, влакнести брада и висока шапка, за да представляващи.Това ястие е създадено в съответствие със скандинавски фолклор, изработено е ръчно с любов за сезона на отпуските.Има модели с бородами и плитки.Тези зелени елфи изглеждат много сладък.Гледаше към тях можете да се почувствате по-добре!.Организира празник с нашите лепреконом на Св. Патрик, е един от най-познати същества от ирландския фолклор.Декорирайте дома си, поставете ги в стаята си и декорирайте стаята си, например, бюро, шкафче, диван, шкафове, рафтове, маса за хранене, нощното шкафче, също така може да се използва за облекло коледната елха.Нека във вашия дом (стая), ще бъде още едно живописно място. Патрик Кукла Детелина Декор Очарователен Безлични кукла Джудже с дълги крака.Нашите джуджета са на Ден на Св. Патрик са изработени от мек филц, с плюшено носа, влакнести брада и висока шапка, за да представляващи.Това ястие е създадено в съответствие със скандинавски фолклор, изработено е ръчно с любов за сезона на отпуските.Има модели с бородами и плитки.Тези зелени елфи изглеждат много сладък.Гледаше към тях можете да се почувствате по-добре!.Организира празник с нашите лепреконом на Св. Патрик, е един от най-познати същества от ирландския фолклор.Декорирайте дома си, поставете ги в стаята си и декорирайте стаята си, например, бюро, шкафче, диван, шкафове, рафтове, маса за хранене, нощното шкафче, също така може да се използва за облекло коледната елха.Нека във вашия дом (стая), ще бъде още едно живописно място.Описание Джудже в Деня на Св. Патрик, зеленият гном Томте, ирландски лепрекон Ниссе, скандинавски Дядо коледа, фигурка на скандинавския елф за подарък за Деня на Ирландия Свети Пади Особености-Материал : Плат, в комплекта е включена 1 безлични кукла.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини