• New
CHENSH 148 Бр. Пролетни Етикети В прозореца С пеперуди, Цветни Лепенки За прозорци, Цветни Летни Цветя Стикер Против Сблъсъци, Двустранни Стикери, Детски Душ, Детски учи?

CHENSH 148 Бр. Пролетни Етикети В прозореца С пеперуди, Цветни Лепенки За прозорци, Цветни Летни Цветя Стикер Против Сблъсъци,

Оценка на продукта:
BGN 7.19

Сума
В магазина

?【Пакетът включва】Вие ще получавате по 9 листа на етикети на прозореца на пролетна тематика, общо 148 рисунки, като всеки лист е с размери от около 7,87 x 11,81 инчаТези цветни стикери съчетават в себе си пчелите, цветя, пеперуди и други красиви елементи. достатъчно, за да задоволи вашите нужди в де и сигнали за птици, бьющихся за прозорец. ?【Качествен материал】 Етикети spring butterflies deacl са изработени от здрави и екологично чист материал PVC, така че можете да използвате нашите стикери за прозорците, без да се притеснявате за опасностите за децата си. ?【Дизайн с двупосочна принтом】 ярки и освежаващи цветове на прозорец с етикети с пеперуди и цветя се вижда отвън и отвътре, можете да залепите стикери директно на вътрешната повърхност на прозореца без използване на допълнителни лепила, с тяхна помощ лесно и удобно създаване на оживена атмосфера на пролетта в дома си. ?【Лесна употреба】 почистете прозореца на парцал за избърсване на прах, без лепило, спрей за стъкло малко вода, след това извадете горната лента с винил основа и поставете в прозореца и, накрая, премахнете мехурчета; Те също така лесно отклеить, когато желаете да ги пренаредите. ?【Красива Украса】Така прекрасно в прозореца!Те са идеални за украса на цветята-магазин, детски кът, търговски център, ресторант, детски стаи, кафене, пролетния и летния оформяне на прозорците на къщата, те също са подходящи за пролет, тематични партита, партита в чест на раждането на детето, партита по повод рождения ден и създаване на една щастлива атмосфера. 148 броя на пролетната прозореца стикери с пеперуди, цветни лепенки за прозорци, цветни летни цветя стикер против сблъсъци, двустранни стикери за детската душа, ученически пособия за партита, подаръци Характеристики : 1.Дограма наклеечки за деца, стикери с пеперуди и цветя стикерами 2. Пролетни прозорци наклеечки, гел, без лепило, водоустойчив и устойчив на надраскване 3.Гел прозорец цепляющая пружина е Лесен за работа, многоразова и долговечна4.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини