• New
Завеса Ambesonne с Мультяшными Люверсами, Еднорози, които стоят на Облаци, Дъги и Звезди на Розов фон на Хоризонта, Декоративни Завеси с една панел за спални, Хол, 50 х 60, Р?

Завеса Ambesonne с Мультяшными Люверсами, Еднорози, които стоят на Облаци, Дъги и Звезди на Розов фон на Хоризонта, Декоративни

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Вашата покупка ще помогне на жертвите на последните големи земетресения в Турция, тъй като даваме процент от нашата печалба на местните неправителствени организации, помага за отстраняване на последиците от земетресениетоРазмери - 50 см в ширина и 60 см в дължина. однопанельные дизайнерски люверсы за горните прозоречни щори.Изработен е от висококачествена сатенена полиэстеровой тъкан. Модерно покритие за прозорци, с копринена мекота на допир.Характеристики - подходящо за корнизи с дължина до 1,4 инча.За хол, спалня и трапезария.Машинно пране - В режим на студено деликатен режим, САМО за да изсъхне на състояние на неопределеност.Осигурява достатъчно неприкосновеността на личния живот с лекота и стил.Отпечатан с помощта на най-съвременната технология на дигитален печат.Устойчиви ярки цветове и ясен образ.Вашата покупка ще помогне на жертвите на последните големи земетресения в Турция, тъй като даваме процент от нашата печалба на местните неправителствени организации, помага за отстраняване на последиците от земетресението.Размери - 50 см в ширина и 60 см в дължина. однопанельные дизайнерски люверсы за горните прозоречни щори.Изработен е от висококачествена сатенена полиэстеровой тъкан. Модерно покритие за прозорци, с копринена мекота на допир.Характеристики - подходящо за корнизи с дължина до 1,4 инча.За хол, спалня и трапезария.Машинно пране - В режим на студено деликатен режим, САМО за да изсъхне на състояние на неопределеност.Осигурява достатъчно неприкосновеността на личния живот с лекота и стил.Отпечатан с помощта на най-съвременната технология на дигитален печат.Устойчиви ярки цветове и ясен образ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини