• New
NUOBESTY 3 Punch 3 Перфоратор От Неръждаема Стомана Единния Punch за хартия с формат А4 С един дупка на Хартиен Punch С Един Дупка Punch 5 мм Форми перфоратор Три Перфоратор Punch 3 Пръ?

NUOBESTY 3 Punch 3 Перфоратор От Неръждаема Стомана Единния Punch за хартия с формат А4 С един дупка на Хартиен Punch С Един

Оценка на продукта:
BGN 26.83

Сума
В магазина

Ръчно Punch : Продуктът се различава компактни размери, без да заема твърде много мястоPunch за хартия : Този перфоратор с отрывными листа е много подходящ за използване в дома, в офиса, в училище и така нататък.Форма за перфорация на хартията : Много са подходящи за съвместно вземане на diy възрастни и деца.Това може да ви помогне много.Перфоратор за хартия за scrapbooking : Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и лесен за многократна употреба.Преносим punch : Изработен е от висококачествен материал фина работа, което го прави издръжлив за продължителна употреба.Осъществяване на Списък 1 x punch Особености -Изработен от висококачествен материал и е изработена фина работа, което го прави здрав за по-дълга употреба. - Цвят : розов - Продукт има компактен размер, не заема твърде много място. - Материал : неръждаема стомана, силикон Размер : 16.59 см - Красива качество на изработка и фини детайли, както и на разумна цена, с висока ефективност на разходите. - Подходящ за занаяти собствените си ръце, произведения на изкуството, декорация на вашия фотоалбум, албум за изрезки, дневник, плик и т. - Ръчни штамповочные машини са лесни за експлоатация.Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.Информация за стоки търсите издръжлив и на достъпна punch?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и оценете този продукт!Нашият punch премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.Много подходящ за възрастни и деца, така че заедно да правим занаяти собствените си ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини