• New
Комплект подарък щанци с восъчен печат Feyabest, 6 бр., Сургучные Печати, Медни Печат + 1 Дървена Дръжка, Набор от Восъчни Печати за пощенски Картички, Пликове за Опакован?

Комплект подарък щанци с восъчен печат Feyabest, 6 бр., Сургучные Печати, Медни Печат + 1 Дървена Дръжка, Набор от Восъчни

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Предпоставка включва】Вие ще получите 1 X дървена дръжка, 6 х подвижна печат (6 рисунки са показани на снимката), 1 х изискан подарък кутия 6 ретро-класически дизайн могат да бъдат лесно приложени към много поводи. 【Висококачествени материали】 Ние внимателно проверяваме, преди да изпратите, за да сте сигурни в съвършенство всеки детайл: Подвижна глава е изработена от висококачествен месинг с нежни и ясни мотиви, гравирани по повърхността на златист блясък, която е приятна на допир, тя е лесно да се замени и инсталирате.Дръжка за набиране на щанци с восъчен печат, изработен от висококачествена дървесина, траен и мек в обращение. 【Изискана опаковка】 Размер на луксозни кутии : 4. Диаметър на подвижни глави : 0,98 инча / 2,5 см, дължина дървена дръжка : 3,54 инча / 9 виж 【Широко приложение】 Този набор от восъчни печати може да се използва за запечатване на много различни видове покани или подарък опаковки, като например пликове, сватбени покани, вино опаковки, парфюм опаковки, колети, etc.to придайте на вашия подарък е чудесен на външен вид и смисъл.Също така се използва, за да се избегне тайна откриването на важните документи и някаква лична информация. 【Уникален подарък】 Това ще бъде уникален творчески романтичен подарък за любимия, приятелите и семейството си на Деня на Свети Валентин, ден на майката, Коледа, рожден ден, деня на благодарността и т. 【Предпоставка включва】Вие ще получите 1 X дървена дръжка, 6 х подвижна печат (6 рисунки са показани на снимката), 1 х изискан подарък кутия. 6 ретро-класически дизайн могат да бъдат лесно приложени към много поводи. 【Висококачествени материали】 Ние внимателно проверяваме, преди да изпратите, за да сте сигурни в съвършенство всеки детайл: Подвижна глава е изработена от висококачествен месинг с нежни и ясни мотиви, гравирани по повърхността на златист блясък, която е приятна на допир, тя е лесно да се замени и инсталирате.Дръжка за набиране на щанци с восъчен печат, изработен от висококачествена дървесина, траен и мек в обращение. 【Изискана опаковка】 Размер на луксозни кутии : 4. Диаметър на подвижни глави : 0,98 инча / 2,5 см, дължина дървена дръжка : 3,54 инча / 9 виж 【Широко приложение】 Този набор от восъчни печати може да се използва за запечатване на много различни видове покани или подарък опаковки, като например пликове, сватбени покани, вино опаковки, парфюм опаковки, колети, etc.to придайте на вашия подарък е чудесен на външен вид и смисъл.Също така се използва, за да се избегне тайна откриването на важните документи и някаква лична информация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини