• New
DOITOOL 24 1 Албум за Изрезки от Страницата за Бродерия Ретро Пощенска Декоративен Албум За Изрезки от Хартия Фон Хартиена Подложка Албум за Албуми на Хартиен Бележник ?

DOITOOL 24 1 Албум за Изрезки от Страницата за Бродерия Ретро Пощенска Декоративен Албум За Изрезки от Хартия Фон Хартиена

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Planta : декоративна хартия в ярки цветове Реколта пощенски етикети : декоративна хартия в ярки цветове.Стара хартия, за да албуми : Фонова хартия се предлага в 12 варианта, по 2 броя на фигура.Направи си сам : Подвижна, подходящи за декорация на албума, албум за изрезки, поздравителна картичка, луксозни кутии i. Страница винтажного албум за изрезки от : Опаковка от 24 хартиени подложки за албуми, декоративни хартиени подложки "Направи си сам" за луксозни кутии за албуми за поздравителни картички.Planta : декоративна хартия в ярки цветове. Реколта пощенски етикети : декоративна хартия в ярки цветове.Стара хартия, за да албуми : Фонова хартия се предлага в 12 варианта, по 2 броя на фигура.Направи си сам : Подвижна, подходящи за декорация на албума, албум за изрезки, поздравителна картичка, луксозни кутии i. Страница винтажного албум за изрезки от : Опаковка от 24 хартиени подложки за албуми, декоративни хартиени подложки "Направи си сам" за луксозни кутии за албуми за поздравителни картички.Кръст Бод Пакет включва 24 x хартия Характеристики - Цвят : Както е показано на стикери за scrapbooking. - Материал : Хартия картон с цветен модел. - Размер : Хартия за печене 15. - Фонова хартия се предлага в 12 модели, по 2 броя на Декоративен албум за албуми. - Подвижна, подходящи за декорация на албума, албум за изрезки, поздравителна картичка, луксозни кутии и т. на Фона на хартия. - Ярката и жива цветна декоративна хартия, изрезки от хартия Информация за стоки Фонова хартия за албуми, С помощта на хартия, можете да украсите албум, албум за изрезки, картичка за рожден ден, подарък кутия и т. Реколта страница за албуми, Този продукт е за опаковка от 24 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини