• New
Универсални 6 Кутии от Натурални Прессованными Сухоцветами за Извършване на своята практика за мобилен телефон, Свещи, Изделия Ръчна изработка, Висулка От Епоксид?

Универсални 6 Кутии от Натурални Прессованными Сухоцветами за Извършване на своята практика за мобилен телефон, Свещи, Изделия

Оценка на продукта:
BGN 7.93

Сума
В магазина

?【Опаковка】6 Случайни опаковки смесени сухи цветяВсеки размер на опаковката 6.3 инча/17 * 12 * 3.Не по-малко от 8 вида цветя в опаковката.Поради транспортиране на големи разстояния сухи цветя, опаковани в прозрачни найлонови торбички.Размерът на външната кутия е 15 см x 15,5 см х 6 см / 5,9 х 6,1 х 2. ?【Набор от естествени сухи цветя,】 е Изработен от различни видове естествени цветове и листа, без добавки и консерванти, е дар на природата.Поради различните сезонността на цветя, има малка разлика от фигурата. ?【Аксесоари за занаяти собствените си ръце,】 Листа от сухи цветя, различни цветови серии и видове, създайте свои собствени произведения на изкуството с тези цветове и корнизи, стимулируйте своето въображение и креативност.Можете да се радваме заедно в производството на занаяти и провеждане на релаксиращо по време на събирането. ? 【Удобство при използване】 тези смесени сухи цветя са лесни за използване, просто трябва да ги вземе и да отиде там, където искате да се нанесе, след това използвайте лепило или други предмети, за да ги закрепете на място, удобни за вас в експлоатация, отговарящи на вашите идеи за украса. ?【Широк спектър от приложения】 листенца сухи цветя листа може да се използва широко за производство на свещи, сапуни, нийл арт, украса на лицето, diy от смола със собствените си ръце, като отметки, обеци, висулки и много други, можете да ги използвате за украса на албуми, рамки за албуми, подарък опаковки, пликове, поздравителни картички и така нататък. Артикул : 200316 QY04 ×1Особенности : - Може да се използва за декорация на картички, свещи, опаковки, абажуров, албуми, албуми стени, сватбени покани и програми, сапун, цветен дизайн, изработка на цветя и дори за нанасяне на мастила и печата на хартия. -Идеален за маркиране на ръчно изработени, scrapbooking, оформяне на рамка за албума, направата на художествени хартия, подарък опаковъчни материали, аксесоари за бродерия от арт стъкло, материали за производство на бижута от епоксидна смола и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини