• New
Инструменти за проектиране на лицето 7 бр./компл. За Многократна Употреба Шаблони За Рисуване На Лице Шаблони За Рисуване На Тялото Инструменти За Грим Лице, Татуир?

Инструменти за проектиране на лицето 7 бр./компл. За Многократна Употреба Шаблони За Рисуване На Лице Шаблони

Оценка на продукта:
BGN 5.84

Сума
В магазина

Характеристики на продукта : многократна употреба горно покритие за многократна и продължителна употребаЗащо да изберете шаблон за лице : Шаблони Помага бързо и точно да нанесете боя върху лицето и тялото.Комбинация шаблон : Специален контур за всеки шаблон също ви позволява да го използвате самостоятелно или в комбинация с други трафаретами за създаване на различни фигури по ваш вкус.Характеристики на шаблон на продукта : Модел лице може да има форма и извивка в съответствие с формата на лицето.Широко приложимо : и Двете са подходящи за рисуване на лице и тяло и да позволи на радостта от сътворението.Характеристики на продукта : многократна употреба горно покритие за многократна и продължителна употреба.Защо да изберете шаблон за лице : Шаблони Помага бързо и точно да нанесете боя върху лицето и тялото.Комбинация шаблон : Специален контур за всеки шаблон също ви позволява да го използвате самостоятелно или в комбинация с други трафаретами за създаване на различни фигури по ваш вкус.Характеристики на шаблон на продукта : Модел лице може да има форма и извивка в съответствие с формата на лицето.Широко приложимо : и Двете са подходящи за рисуване на лице и тяло и да позволи на радостта от сътворението. шаблони за рисуване на лице с различни мотиви : цветя, пеперуди и т., ще придадат на вашето лице и тяло уникален и красив дизайн.Идеална за ролеви игри, костюмированного бала и т. Множество конструкция за многократна и продължителна употреба.Характеристики : Множество боя за лице за многократна и продължителна употреба.Това помага бързо и добре да се нанесе боя по лицето и тялото .Специален контур за всеки шаблон също така ви позволява да използвате шаблони, по отделно или в комбинации с други трафаретами .Шаблони за лице могат да бъдат сформованы и извити в съответствие с формата на лицето.Подходящ е както за colorization на лицето, така и за colorization на тялото.Параметри : Тип на продукта : Шаблони за рисуване Брой лица : 7 бр. опаковка Размер : Приблизително 21x17x1 см / 8,27x6,69x0,39 инча Тегло на опаковката : прибл.

Основни свойства

Item Type:
Face Paint Stencil 
Quantity:
7pcs
Package Size:
Approx. 21 x 17 x 1cm / 8.27 x 6.69 x 0.39inch
Package Weight:
Approx. 41g
Package List:
1 x 7pcs/set Face Paint Stencil :
We always support our customers to ensure product quality. If you have any questions about this product, please leave us a message by email for solutions. We will deal with it as soon as possible and assure you.:

Избор на купувачи

Новини