• New
SEWACC 1бр шестисвязная Пчелният Форма на Силиконовата Форма За Печене на Силиконовата Форма За Маффинов, Шоколад, Бисквити, Торта, Ръчен Декор, Детски Мармеладки, Спе?

SEWACC 1бр шестисвязная Пчелният Форма на Силиконовата Форма За Печене на Силиконовата Форма За Маффинов, Шоколад, Бисквити,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

ФОРМИ ЗА ПЕЧЕНЕ на СЛАДКИШИ - Лесна за използване форма, много гъвкава, изсъхва и се сервираФОРМИ за свещи от пчелен восък - с нашия формуляр можете да получите удоволствие от занаяти собствените си ръце.Пчелна пита - Подходящ за деца, юноши, аматьори занаяти и много други.ФОРМА за КЕКСЧЕТА - Лесен за употреба, удобен и практичен. подходящ за самостоятелно готвене. 3 D ФОРМИ ЗА ПЕЧЕНЕ на СЛАДКИШИ - също така подходящ за вашето семейство, приятели или всеки, който обича ръкоделие.ФОРМИ ЗА ПЕЧЕНЕ на СЛАДКИШИ - Лесна за използване форма, много гъвкава, изсъхва и се сервира.ФОРМИ за свещи от пчелен восък - с нашия формуляр можете да получите удоволствие от занаяти собствените си ръце.Пчелна пита - Подходящ за деца, юноши, аматьори занаяти и много други.ФОРМА за КЕКСЧЕТА - Лесен за употреба, удобен и практичен. подходящ за самостоятелно готвене. 3 D ФОРМИ ЗА ПЕЧЕНЕ на СЛАДКИШИ - също така подходящ за вашето семейство, приятели или всеки, който обича ръкоделие.Пратката включва 1 x формата Характеристики -Лек и компактен, удобен за съхранение, не заема много място в Художествена форма. -Материал : Силикон дъвки - Чудесен подарък за вашето семейство и приятели, които харесват форма за сапун със собствените си ръце. - Направете няколко работи заедно с децата си, за да създадете формуляр, за да силиконов сапун в отношенията родител-дете. - Можете да използвате бои с различни цветове или други орнаменти, за да си поделку уникална силиконова форма за торта. - Използвайте готови продукти, произведени от тази форма, за украса на вашата домашна декоративна форма.86 X0 силикон кошер. -Цвят : Розов Форма за украса Описаниетоваров Формата за производство на шоколадови бонбони Нашата форма за сапун със собствените си ръце е направена от висококачествен материал.Силиконова форма - прекрасен избор за извършване на работи с ръцете си.Форма за бродерия за еднократна употреба; Натурална антипригарная форма за бързо освобождаване. силиконова форма за кексчета лесно е деформиран, здрав, износостойкая и има дълъг срок на служба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини