• New
Окачване от Плаващи Пясъци, Ключодържател, Музикална Нота, Силиконова Форма, Форма От Смола, Инструменти За Изработка на Бижута, UV-Епоксидна смола (I)

Окачване от Плаващи Пясъци, Ключодържател, Музикална Нота, Силиконова Форма, Форма От Смола, Инструменти За Изработка

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

100% чисто нов и високо качествоТип : Инструменти за изработка на бижута.Материал : силикон.Форма : както е показано. Употреба : Бижута инструменти 100% чисто нов и високо качество на Материал : силикон Форма : както е показано Тип : Инструменти за изработка на бижута Цвят : бял Помещение включва : 1 бр. силиконова форма от смола Характеристики : 1. От тази форма лесно да се направи окачване с повърхност от плаващи пясъци, 2. Изработен от висококачествен силиконов материал, той е здрав, за многократна употреба и гъвкав. Формата е направена от фина, гладка вътрешна повърхност, лесен за използване и няма неравномерных дефекти. Лесно е монолитен, лесно се премахва, антипригарный, лесен за почистване. Има множество стилове за избор, и винаги ще има този, който ви харесва. Този продукт е идеален за направата на красиви суспензии, ключодържатели и други бижута. Смесете эпоксидную катран в подходящо съотношение или се изсипва директно UV-смола във форма 2. Моля, изчакайте, докато епоксидна смола да не втвърди, след изсушаване, кои-то място назъбени, можете да използвате шкурка или други инструменти, за да им даде по-красив вид. Напълнете ги със смола, пайети, кристали, перли, мини-брелоками и т., И впрысните в формата на масло от плаващи пясъци, съветвам ви да не се използва вода, иначе ще има ефект растекания. Забележка : - Моля, не използвайте силни корозивни материали, които съкратят срока на експлоатация на влакчета и дори ще доведат до невъзможност за разглобяване и увреждане форма. -Не мийте с вода и сапун. -Не използвайте быстросохнущий лепило.

Основни свойства

Избор на купувачи

Голяма Диамантена Картина Розова Роза по Номера Комплекти, екстремни 5D Диамантени Точки Пълна Кръгла Бормашина Бродерия на кръстат

BGN 80.43

【Въведете повече забавление В живота】 : Диамантена живопис със собствените си ръце, може да изпитате ч�

Новини