• New
FLKQC 25 СМ 350 W Електрически Грънчарско Кръг Машина За формоване на Керамични Глини САМ Art Занаятите Tool 110 В САЩ щепсел (Жълт)

FLKQC 25 СМ 350 W Електрически Грънчарско Кръг Машина За формоване на Керамични Глини САМ Art Занаятите Tool 110 В САЩ щепсел

Оценка на продукта:
BGN 36.80

Сума
В магазина

【Дизайн】 вземе подножието на педала и дръжка едно глинен кръг предоставят гъвкаво управлениеСкорост на въртене е 0-300 об/мин, а грънчарско кръг се върти плавно с ниско ниво на шум, общо 60 db. 【Лесна употреба】 Машина за едно глинен кръг е с компактна конструкция, малки размери, добра защита от замърсяване за предотвратяване на браковки при смесване, и се използва лесно моющийся ABS-на таза. 【Е безопасна за употреба】 Източник на захранване керамични машини за отливане-оборудван однофазным трехпроводным устройство за защита от изтичане на достъп, което е безопасно и надеждно в експлоатация. 【Функция】Този грънчарско кръг идва с 25-сантиметровым колелото за измиване на ABS-пластмаса, превръщането на масата от алуминиева сплав и крака от неръждаема стомана, водоустойчив и защитен от корозия, по-здрав, лесно за миене, което осигурява приятна работа с керамика. 【Прилагането на】 Тази грънчарска машина се използва широко в училищното обучение, гончарном бара, за употреба в домашни условия, отговарящи на нуждите на повечето професионалисти, любители керамика и разработване на специално оборудване за дизайн на керамика.Керамични формоване машина е в състояние да изпълнява процесите на леене и даване на форма.Подходящ за училищното преподаване, едно глинен дела, домашна употреба и т. е в Състояние отговарят на най-както професионални, така и любителски любителите на керамика.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини