• New
Abaodam Arts Сувенири с Дупки Художествени Инструменти Офис на пощенска Картичка за деца, Scrapbooking, Случаен Перфоратор за учители, Албум за Изрезки, Мини-Проекти, Албуми, Д?

Abaodam Arts Сувенири с Дупки Художествени Инструменти Офис на пощенска Картичка за деца, Scrapbooking, Случаен Перфоратор

Оценка на продукта:
BGN 4.76

Сума
В магазина

Ръчни тренировки за хартия : МАЛКИ ТРЕНИРОВКИ за ХАРТИЯ - особено подходящи за интерактивни програми, учители и ученици, на импровизирани уроци за взаимодействието на родителите и на децатаАлбум за изрезки от : чудесен вариант за изграждане на проекта по рукоделию за родители-деца-учители-ученици.Перфоратор за подвързване : ПЕРФОРАТОР ЗА НАПРАВАТА на КАРТИЧКИ - добре направен, с тънка изработка, здрав и издържа дълго време.Перфоратор : нож ЗА ХАРТИЯ за бродерия - той може не само да тренирате способността да се ползват ръце и мозъци, но и да се стимулира детско любопитство и развиват въображението.Малък Перфоратор за хартия : Това не може да се развива способността да се насладите на ръце и мозъци, но и да се стимулира детско любопитство и развиват въображението.Списък на пакетите 1 x перфоратор за хартия Функции - Създаване на собствен единственият по рода си перфоратор за картички, покани, страници за албуми и още много други. - детски занаяти собствените си ръце, опаковъчна хартия, пликове, паметта книги, картички и подаръци, етикети, албуми за албуми, перфоратор за хартия. - Особено подходяща за интерактивни програми, учители и ученици, за практикуване на ръчен труд за съвместна работа на родители и деца за производство на перфорационных картички. - Добре направен, с тънка изработка, здрав и създаден за дълго време расходный материал. - Цвят : Случайни дупката удари от крафтовой хартия - Това не може да тренирате способността си да използват ръцете и мозъците, но също така стимулира детско любопитство и допринася за развитието на въображението. punch от крафтовой хартия. - Материал : ABS, стоманени форми дыроколов - Размер : 6,00 X4,00 X4,50 см / 2,36 X1,57 X1 перфоратор за албуми.Описаниетоваров Перфоратор за переплетной хартия може да се подобри гъвкавостта на ръцете, подобряване на концентрацията на децата, развиват творческите способности на децата.малък перфоратор за хартия е Изработена с отлично качество на изработката, изглежда невероятно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини