• New
8 Опаковки Спирална Форма за Свещи, Форма за Свещи, Цилиндрична Форма за Свещи, Форма за Леене Смола, Форми за Мыловарения, Силиконова форма за Свещи, Форма за декора?

8 Опаковки Спирална Форма за Свещи, Форма за Свещи, Цилиндрична Форма за Свещи, Форма за Леене Смола, Форми за Мыловарения,

Оценка на продукта:
BGN 29.99

Сума
В магазина

[Високо качество] Тази форма е изработена от хранително-силикон, се отличава с гъвкавост и издръжливост при повторно използванеГладка вътрешна повърхност за скрап. [Размер на продукта] Тази форма включва в себе си пластмасова форма от 8 части, размера на формата, показан на снимката. [Използвате за] Тази форма може да се използва за свещи / восък / сапуни / глина / шоколад / торта, смола. [Начин на прилагане] Поставете формата на равно място, изсипва се в разтопена свещ /кола маска / сапун или смола, изчакайте известно време, докато материалът се втвърдяват, а след това демонтируйте. [Идеален подарък] От тази форма може да направите бижута от смола за украса на масата.Също леярна сапун за ежедневна употреба и изкуството на правене на свещи подожгут го на празник, създавайки приятна атмосфера.Отделете повече форми за тялото в нашия магазин, за да се създаде комплект за рисуване формата на тялото и да ги споделите с приятели.Комплектът включва : Силиконова форма на 8 парчета, поставете го в хладилника да се охлади за няколко минути, преди да се разглобяват.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини