• New
NUOBESTY Хартия за Бродерия Хартия за бродерия 15шт Набор от Хартиени Тръби на Рула за Бродирани Кафяви и Картонени Тръбички Цилиндрични Хартиени Ролки за Diy DIY Проекти ?

NUOBESTY Хартия за Бродерия Хартия за бродерия 15шт Набор от Хартиени Тръби на Рула за Бродирани Кафяви и Картонени Тръбички

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Той предлага часове на художественото творчество, които могат да бъдат както прости, така и сложни по ваш изборизделия от картонени тръби.Разбърква се и среща ги с други удобства за бродерия, като предварително вырезанная хартия, фетр, етикети, и дайте воля на въображението на вашите деца или свое.изделия от картонени тръби.Бумажно-картонени тръбички може да се намали, снаждане, да рисуват и да се събират в различни форми и дизайн.производство на картонени тръби.Изработен е от дебела и здрава хартия материал, чиста гладка повърхност за безопасно използване. рана от една картонена тръба. Идеален за направата на занаяти собствените си ръце, строителство, строителни проекти и т. рана от една картонена тръба.Описание Комплект хартиени тръби на рула бродирани Кафяви и картонени тръбички в цилиндрични ролки хартия за занаяти собствените си ръце, Особености - Материал : хартия; Размер : около 10,00x3,00 см/3,93x1,18 X1,18 инча; - Цвят : както е показано; Опаковка включва 15 х хартиени тръби.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини