• New
Квадратни цельнозернистые заготовки от предварително вырезанной на кожата с тегло 6 грама за производство на труд, кобур, седалките и други изделия от кожа. (Тъмно ?

Квадратни цельнозернистые заготовки от предварително вырезанной на кожата с тегло 6 грама за производство на труд, кобур,

Оценка на продукта:
BGN 5.78

Сума
В магазина

Всички детайли на внимателно сортирани и подбрани за отстраняване на дефекти, порязвания и драскотини от двете страниИзработен е от висококачествена цялата кожа хромированного дъбене на кожи от едър рогат добитък.Отличен за производство на инструменти, труд за ножове, кобур, седалките и други изделия от кожа.Естествена кожа, с естествена лицева повърхност.Дебелина : 5-6 грама / (2-2,5 мм). Всички парчета внимателно сортирани и подбрани за отстраняване на дефекти, порязвания и драскотини от двете страни.Изработен е от висококачествена цялата кожа хромированного дъбене на кожи от едър рогат добитък.Отличен за производство на инструменти, труд за ножове, кобур, седалките и други изделия от кожа.Естествена кожа, с естествена лицева повърхност.Дебелина : 5-6 грама / (2-2,5 мм). Изработен е от цельнозернистой висококачествена естествена кожа от едър рогат добитък хромированного тен с естествена лицева повърхност.Всички детайли на внимателно сортирани и подбрани за отстраняване на дефекти, порязвания и драскотини от двете страни.Отличен за производство на инструменти, труд за ножове, кобур, седалките и други изделия от кожа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини