• New
Набор от Люспи за Украса, Люспи от златно фолио за катран, 2,5 Люспа от Изкуствена Златно Фолио с Метален Лист за творчество от смола, живопис и занаяти, Нийл-арт (злат?

Набор от Люспи за Украса, Люспи от златно фолио за катран, 2,5 Люспа от Изкуствена Златно Фолио с Метален Лист за творчество

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

СЪВЕТИ на 1-Тези люспи от метални листа са негодни за консумация, те не могат да се използват за украса на торти, сладолед, захарни изделия, напитки или храна, моля, пробвайте нашите люспи преди използване на големи повърхностиСъвет 2-Люспи от фолио са много тънки и леки, при отварянето на дръжте капачката нагоре, иначе люспи от фолио ще разлетаться и да се придържаме навсякъде, ако ще неосторожны. ▲ Ярки цветове -В присъствието на златни, сребърни и медни на цвят, люспи от златно фолио лесно изчезват и да се окислява, те могат да създават зашеметяваща блестяща канава ефект, придающий вашите поделкам специален вид.Всеки набор от хартия, фолио се доставя с твърда пластмасова кутия за съхранение, в която люспи ще остане ароматно след всяка употреба. ▲ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Златни люспи са идеални за производство на бижута от смола, картини, нийл арт, производство на слуз, производство на злато, рамки за картини и друга паста за бродерия. ▲ ЛЕКО НАПОМНЯНЕ - СОВЕТЫ1-Тези люспи от метални листа са негодни за консумация, те не могат да се използват за украса на торта, сладолед, захарни изделия, напитки или храна, моля, пробвайте нашите люспи преди използване на големи повърхности.Съвет 2-Люспи от фолио са много тънки и леки, при отварянето на дръжте капачката нагоре, иначе люспи от фолио ще разлетаться и да се придържаме навсякъде, ако ще неосторожны. ▲ Че можете да ПОЛУЧИТЕ в комплект със златен печат включва 3 флакона златни люспи на различни цвята, във всеки флакон за 3 г. Ако не сте доволни от покупката си, моля, свържете се с нас.Ние ви остави без никакви притеснения, моля, купувайте си с увереност. ▲ Ярки цветове -В присъствието на златни, сребърни и медни на цвят, люспи от златно фолио лесно изчезват и да се окислява, те могат да създават зашеметяваща блестяща канава ефект, придающий вашите поделкам специален вид.Всеки набор от хартия, фолио се доставя с твърда пластмасова кутия за съхранение, в която люспи ще остане ароматно след всяка употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини