• New
FAVOMOTO 24 Лист Сватбена Украса Ръчен Декор на Сватбени Елементи Пролетен Модел Хартиена Опаковка свети валентин Крафтовая Хартия, за да проверите За Сватбени Албуми ?

FAVOMOTO 24 Лист Сватбена Украса Ръчен Декор на Сватбени Елементи Пролетен Модел Хартиена Опаковка свети валентин Крафтовая Хартия,

Оценка на продукта:
BGN 33.19

Сума
В магазина

РЕКОЛТА ХАРТИЯ - няколко цветя, може да се използва за няколко сцени с добра функция на бижутаХАРТИЯ за бродерия С красиви модела на тези ценни книжа могат да украсят вашия сватбен фото албум.ХАРТИЯ за ВАЛЕНТИНОК - Тази декоративна хартия е основен аксесоар за албуми, албуми идеален за любители или начинаещи scrapbooking.УКРАСА за албуми - Леки и компактни, те не заемат твърде много място, а на хартия удобно да се съхранява.Голяма книга-Тя също може да се използва за поздравителни картички ръчна изработка, украса на профила на ръка, опаковане на подарък кутии. В комплекта са включени 24 x листа хартия за албуми, Особености -Материал : Книжен стикер за списание washi -Цвят : както е показано на снимката -Размер : 15,20 X15,20 X0,10 см / 5,97 X5,97 X0 фонова хартия. - Вашите деца и приятели ще бъдат щастливи, когато получите бележка или напомняне с хартиени кърпи за ръце материал за scrapbooking "Направи си сам". - Декоративни хартиени листа са идеални за албуми от албума или декориране на нещо, което искате да направите със собствените си ръце от хартия. - Лесен и компактен, той не заема твърде много място, а хартията е удобна за съхранение на аксесоари за украса списания. - Тази декоративна хартия е основен аксесоар за албуми, албуми подходящ за любителите на scrapbooking или начинаещи подарък пакет хартия. - Безопасни материали, хартия, безопасна за използване и в достатъчно количество може да стане по време на основа за украса на хартия.Информация за стоки, Подаръци за scrapbooking Декоративна хартия - най-добрият избор за вас. хартия за scrapbooking търсите професионален, но на фона на хартия?Вие търсите надежден помощен документ, който може да изпълнява няколко задачи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата красива помощен документ трябва да съответства на вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини