• New
Символът Удивителен Знак Дървени плавателни съдове Недовършена, Дървен Отвор Изкуството САМ Дървени Знаци Вдъхновяваща Стенни Табели Селска дърво Магазин Декор ?

Символът Удивителен Знак Дървени плавателни съдове Недовършена, Дървен Отвор Изкуството САМ Дървени Знаци Вдъхновяваща

Оценка на продукта:
BGN 36.52

Сума
В магазина

Комплект от 3 Общата дължина на една дървена занятие по подразбиране е около 8 см. Ако имате някакви въпроси или изисквания за размер, ние ще се радваме на вашата помощ. * Изработена от дърво.Дебелина : 0,3 виж *Незавършена.Можете да използвате своите творчески способности, за да го направите със собствените си ръце. * Това определено сладък подарък, подходящ за различни сцени.Това е най-добрият избор за Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, нов дом, сватби, рождени дни и подаръци на приятели. * Ако искате да настроите дизайн, моля, свържете се с нас след пускането на поръчката.Нашият съдържание може да бъде конфигуриран индивидуално.Тази красиво незаконченная рана от дърво ще се превърне в перфектният декор за вашия дом!Това би било прекрасен подарък за специален човек!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашите граници могат да бъдат конфигурирани по поръчка.

Основни свойства

Избор на купувачи

универсална Пластмасова Форма за Направата на Алеи, Конкретна Форма, Циментови Форми за Пътеки и Форма за Крачеше Камък, Производител

BGN 1.67

Пътна форма, изработен от пластмаса, трайни и лесни за повторно използванеПътна форма много лесно да се

Новини