• New
Кромкооблицовочный валяк за уплътняване на кожата Кожевенное плавателни съдове С Дървена дръжка От Въглеродна Стомана, Ролкови инструмент за усукване на кожата, ?

Кромкооблицовочный валяк за уплътняване на кожата Кожевенное плавателни съдове С Дървена дръжка От Въглеродна Стомана,

Оценка на продукта:
BGN 8.17

Сума
В магазина

◆ Използването на кожа сглаживателя ръбове се състои в това, да се направи пукнатина на кожата е по-подходящ, без случайно сминания парчета ◆ Дръжката е направена от висококачествен естествен дървен материал.Той е на допир удобен и противоскользящий, не се чувстват уморени, дори и ако ще го използвате за дълго време. ◆ Може да се използва за две парчета кожа или кожа косъма и свинска кожа, образуване на налягане след залепване с лепило, така че две лепкава кожа в средата не са с мехурчета. ◆ Кожена валяк САМ много подходящи приятели, които се занимават с производството на кожи производството.Ако вашият приятел работи в производството на кожи индустрия, този продукт ще се превърне за него е инструмент за оцеляване и най-практичен подарък. ◆ Валяк е изработена от високо качествена стомана с закалочной обработени така, висока твърдост и добра устойчивост на износване.Повърхността е покрита с покритие покритие, гладка и може равномерно да се въздейства на повърхността на кожата. ◆ Използването на кожа сглаживателя ръбове се състои в това, да се направи пукнатина на кожата е по-подходящ, без случайно сминания парчета. ◆ Дръжката е направена от висококачествен естествен дървен материал.Той е на допир удобен и противоскользящий, не се чувстват уморени, дори и ако ще го използвате за дълго време. ◆ Може да се използва за две парчета кожа или кожа косъма и свинска кожа, образуване на налягане след залепване с лепило, така че две лепкава кожа в средата не са с мехурчета. ◆ Кожена валяк САМ много подходящи приятели, които се занимават с производството на кожи производството.Ако вашият приятел работи в производството на кожи индустрия, този продукт ще се превърне за него е инструмент за оцеляване и най-практичен подарък. ◆ Валяк е изработена от високо качествена стомана с закалочной обработени така, висока твърдост и добра устойчивост на износване.Повърхността е покрита с покритие покритие, гладка и може равномерно да се въздейства на повърхността на кожата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Тайши Китайска Фамилия Герой Порцелан Метална Верижка За Ключодържател От Неръждаема Стомана На Ринга Кола Ключодържател Ключодържател

BGN 3.33

Размер : Общият размер : 7 х 2,8 см (2,7 инча х 1,1 инча); Диаметър на кръга на изображението : 2,1 см (0,8 инча)Класи�

Новини