• New
4 Опаковане на Кръгли Силиконови форми за подложки, въз основа на Прозрачни Епоксидни форми за отливки от Смола, Бетон, Цимент и Полимерна глина

4 Опаковане на Кръгли Силиконови форми за подложки, въз основа на Прозрачни Епоксидни форми за отливки от Смола, Бетон,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Тези кръгли форми за каботажните, изработени от гъвкав, устойчив силикон, който позволява лесно да ги изтеглите и да се измие с вода и сапунГолемите форми за каботажните с размери приблизително 8 x 8 x 1.5 см / 3,15 x 15 x 0,60 инча - с перфектен размер за производството на вашите полимер на каботажните.Кръгли силиконови форми от смола имат дъно, което предотвратява стекание напитки, капки конденз и т. С влакчета, задържащ чаши на място, което е много хубаво.Форми за леене от смола са много гъвкави в своя употреба!Идеални форми за извършване на каботажните от епоксидна смола, на основата на за малки саксиите, консерет, гипс, цимент, полимер глина и т.; използвайте тези форми за производство на ръчно изработени подаръци за вашите близки и приятели, които е задължително да се хареса. 4 опаковане на кръгли силиконови форми за каботажните, различни форми за различните занаяти собствените си ръце.Тези кръгли форми за каботажните, изработени от гъвкав, устойчив силикон, който позволява лесно да ги изтеглите и да се измие с вода и сапун.Големите форми за каботажните с размери приблизително 8 x 8 x 1.5 см / 3,15 x 15 x 0,60 инча - с перфектен размер за производството на вашите полимер на каботажните.Кръгли силиконови форми от смола имат дъно, което предотвратява стекание напитки, капки конденз и т. С влакчета, задържащ чаши на място, което е много хубаво.Форми за леене от смола са много гъвкави в своя употреба!Идеални форми за каботажните от епоксидна смола, подложки за малки саксиите, консерет, гипс, цимент, полимер глина и т.; използвайте тези форми за производство на ръчно изработени подаръци за вашите близки и приятели, които е задължително да се хареса. 4 опаковка кръгли силиконови форми за каботажните, различни форми за различните занаяти собствените си ръце.Спецификация : Цвят : прозрачен бял Материал : силикагел Съдържание на опаковката : 4 x силиконови форми Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3.

Основни свойства

Ccolour:
clear white
Material:
Silica gel
Package Contents:
4 x Silicone molds:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your :

Избор на купувачи

Новини