• New
400 Квадратни Парчета Нитове 10 мм Чанта Кожено Облекло Обувки Нитове Ръчно изработени САМ Шипове Петна Шипове Аксесоари с Директен Шило Върха за Драскотини Инструм?

400 Квадратни Парчета Нитове 10 мм Чанта Кожено Облекло Обувки Нитове Ръчно изработени САМ Шипове Петна Шипове Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 4.64

Сума
В магазина

Добро съотношение на цена и качество : в комплекта са включени 400 парчета нитове, че имате достатъчно количество, за да създаде свой уникален дизайн на дрехи, обувки, чанти и други аксесоари, който демонстрира своя уникален стилПрактично приспособление : имаме малък шило в този продукт, ако кожата или друг обект, който искате да направите със собствените си ръце, толкова дебел, че нокът на заклепке не може да проникне директно, можете да използвате това шило, за да направите дупки, и след това да инсталирате нитове, за да не се повредят дрехите или обувките.Качествени квадратни нит : изработени от неръждаема стомана, които лесно ръжда и да се износва; Шило, изработени от дърво и плътна стомана, издръжлив на употреба, отличен за мебелисти. Шило за драскотини : шило-удобен малък инструмент за шиене, маркиране или чертежи, пробива дупки, с острия връх, моля, дръжте инструмент далеч от деца. Размер : размер кв. 10 x 10 mm / 0,39 x 0,39 инча, подходящ за повечето полета; Дължина шила е около 115 мм / 4,52 инча.Добро съотношение на цена и качество : в комплекта са включени 400 парчета нитове, че имате достатъчно количество, за да създаде свой уникален дизайн на дрехи, обувки, чанти и други аксесоари, който демонстрира своя уникален стил.Практично приспособление : имаме малък шило в този продукт, ако кожата или друг обект, който искате да направите със собствените си ръце, толкова дебел, че нокът на заклепке не може да проникне директно, можете да използвате това шило, за да направите дупки, и след това да инсталирате нитове, за да не се повредят дрехите или обувките.Качествени квадратни нит : изработени от неръждаема стомана, които лесно ръжда и да се износва; Шило, изработени от дърво и плътна стомана, издръжлив на употреба, отличен за мебелисти. Шило за драскотини : шило-удобен малък инструмент за шиене, маркиране или чертежи, пробива дупки, с острия връх, моля, дръжте инструмент далеч от деца. Размер : размер кв. 10 x 10 mm / 0,39 x 0,39 инча, подходящ за повечето полета; Дължина шила е около 115 мм / 4,52 инча.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини