• New
SEWACC 20pcs Модерен Интериор Декор Сватбена маса Декор на масата за Хранене Дървени Тагове Малки Парченца от Дърво, Пръснати по Деревянному Маса Корона украсена с Орна?

SEWACC 20pcs Модерен Интериор Декор Сватбена маса Декор на масата за Хранене Дървени Тагове Малки Парченца от Дърво, Пръснати

Оценка на продукта:
BGN 4.67

Сума
В магазина

Украса за бродерия : Лист за diy в форма на короната е изработена от висококачествени материали, здрав и практичен, може да се използва в продължение на известно времеСватбена Украса : Използвайте лесният начин да декорирате мястото, където искате.Поставка за сватбена маса : Изработен от висококачествена материал, трайна и практична за по-дълга употреба.Декорации от дърво : добър начин за създаване на романтична атмосфера и да ви се даде добро настроение.Модерен висулка : малки парченца дърво - перфектно допълнение към декора на партито.Икономичен, но е чудесен начин да декорирате своя живот.Осъществяване Списък на 20 x дървени висулки Информация за стоки, Изделия от дърво - добър начин за създаване на романтична атмосфера и да ви се даде добро настроение.централната украса на сватбената маса - идеалното допълнение към декора на партито. Характеристики на сватбена декорация - Цвят : цвят на дървото. украса за бродерия 4x0.декорации от дърво - икономичен, но е чудесен начин да декорирате своя живот. украса на сватбената маса - използвайте лесният начин да декорирате мястото, където пожелаете.модерен висулка - Размер : около 8. орнамент във формата на разсипа дърво Този дървен окачен медальон със сигурност ще напомни за онези специални моменти от миналото. бижута от дървени трохи Търсите окачен медальон?Предмет ще бъде добър избор. декор на масата за душата на булката Дървена подвесная окачване е идеалното украшение.силует от дърво - е Изработен от висококачествен материал, е трайна и практичен за по-дълга употреба.рана от дърво 2x4. - Дизайн във формата на короната, осигуряващ нейната популярност и практичност. - Материал : Дърво.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини