• New
Безжична Електрическа Гравировальная Дръжка Направи си сам, 3 Нива на Скорост 4,2 10 W USB-Гравировальная Дръжка Направи си сам, Практическа Ефективна USB Зареждане с Шаб

Безжична Електрическа Гравировальная Дръжка Направи си сам, 3 Нива на Скорост 4,2 10 W USB-Гравировальная Дръжка

Оценка на продукта:
BGN 10.87

Сума
В магазина

Лек и компактен : Лесно и компактен дизайн преносима писалка за гравиране позволява с лекота да изпълняват сложна работа, лесно се управляват начин гравиране, рисуванеОбласт на приложение : Гравировальная дръжка се използва за супер-тънки, деликатни щрихи, идеален за гравиране за бижута или други малки предмети, като пръстени, висулки, фигурки от яйца и т., Метал и пластмаса : USB-гравировальная дръжката е изработена от метал и пластмаса, тя е лесна за тегло, мини и компактен, лесно за носене, тя е удобен и бърз за нанасяне и стабилна работа.Широко приложение : Този бижутериен гравиране машина позволява изрежеш, шлифован, полиране, вытравливать, шлифован, учение, нарязани и др върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво, бижута, камък или статуя. 3 ниво : Можете да превключвате и да регулирате скоростта на един бутон.Скорост от 1 до 3 нива от съответно 5000, 10000, 18 000 об/мин, които могат да бъдат избрани в съответствие с вашите нужди.Лек и компактен : Лесно и компактен дизайн преносима писалка за гравиране позволява с лекота да изпълняват сложна работа, лесно се управляват начин гравиране, рисуване.Област на приложение : Гравировальная дръжка се използва за супер-тънки, деликатни щрихи, идеален за гравиране за бижута или други малки предмети, като пръстени, висулки, фигурки от яйца и т., Метал и пластмаса : USB-гравировальная дръжката е изработена от метал и пластмаса, тя е лесна за тегло, мини и компактен, лесно за носене, тя е удобен и бърз за нанасяне и стабилна работа.Широко приложение : Този бижутериен гравиране машина позволява изрежеш, шлифован, полиране, вытравливать, шлифован, учение, нарязани и др върху метал, стъкло, керамика, кожа, дърво, бижута, камък или статуя. 3 ниво : Можете да превключвате и да регулирате скоростта на един бутон.Скорост от 1 до 3 нива от съответно 5000, 10000, 18 000 об/мин, която може да изберете в зависимост от вашите нужди. 3 ниво : Можете да превключвате и да регулирате скоростта на един бутон.Скорост от 1 до 3 нива от съответно 5000, 10000, 18 000 об/мин, които могат да бъдат избрани в съответствие с вашите нужди. Метал и пластмаса : USB-гравировальная дръжката е изработена от метал и пластмаса, тя е лесна за тегло, мини и компактен, лесно за носене, тя е удобен и бърз за прилагане и стабилна работа. Лек и компактен : Лесно и компактен дизайн преносима писалка за гравиране позволява с лекота да изпълняват сложна работа, лесно се управляват начин гравиране, рисуване. Сфера на приложение : Гравировальная дръжка се използва за супер-тънки, деликатни щрихи, идеален за гравиране за бижута или други малки предмети, като пръстени, висулки, фигурки от яйца и т.

Основни свойства

Item Type:
Cordless DIY Electric Engraving Pen
Material:
Metal, Plastic
Suitable for Grinding Head Shank Diameter:
Approx. 2.35mm / 0.1in
Collet depth:
Approx. 25mm / 1.0in
Speed:
5000, 10000, 18000 Three Levels
Power:
8W
Use Time:
the Third Gear Runs at No Load for More Than 1 Hour. if You Need to Use It for a Long Time, You Can Use It While Charging.
Battery Voltage:
3.6V
Battery Type:
Lithium Battery (Ship with Inbuilt Battery)
Battery Model:
501550
Battery Capacity:
300mAh
Charging:
80% Full in 30 Minutes, 60 Minutes Full
How to Use:
Install the grinding head:
1.
1. Put the grinding head into the chuck 2. Use the hexagonal wrench to tighten the grinding head fastening screw :
Turn on the machine and use:
1.
1. Lightly press the power on button once to enter the 1st Level working state, the speed is about 5000 rpm :
2. Lightly press the key again to enter the 2nd Level working state, the speed is about 10000 rpm. :

Избор на купувачи

Новини