• New
Хартия за прехвърляне на татуировки Atelics, 30 листа капацитет за нанасяне на татуировка върху кожата, Ситопечат, Хартия за нанасяне на татуировка, 4 слой термо печат п?

Хартия за прехвърляне на татуировки Atelics, 30 листа капацитет за нанасяне на татуировка върху кожата, Ситопечат, Хартия

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Ситопечат, хартия за нанасяне на татуировки】 В този чудесен комплект включва 30 парчета хартия за прехвърляне на татуировки, всяко парче хартия за прехвърляне на татуировки се състои от четири слоя от различни по функции и цветовеПерфектен за начинаещи татуировщиков, татуировка салони и художници. 【Добре пазената】 От тази хартия за прехвърляне на татуировки се получават добри шаблони, но за пренасяне на шаблони трябва да натискате по-силно.Залепва много добре и отлично се държи, ако ти дам да изсъхне няколко минути преди нанасянето на татуировки. 【Висококачествена Копирна за татуировки, Безопасна за кожата】Хартия за прехвърляне на татуировки, изработени от висококачествени бои и восъчна хартия.На тези ценни книжа, за прехвърлянето на шаблон татуировки могат лесно и безпроблемно да прехвърляте изображението следи татуировки върху кожата, то е ясно, не е лесно да избледняват, безопасни за кожата и може да се използва повторно. 【Лекота на работа】Можете директно да начертаете свой собствен дизайн на татуировка върху хартия за шаблон с молив или химикалка или преместване на фигура с помощта на термопирали.Преди да нанесете основа от гел за набиране на татуировки и изчакайте, докато кожата се абсорбира, преди да се прилагат фигура, за да се избегне размазывания (трябва да закупите мехлем за шаблон отделно). 【Полезни съвети】 Преди да използвате сито, хартия за нанасяне на татуировка овлажнява кожата или други предмети, за които искате да се нанесе татуировката, вода и сапун или дезодорант, ефектът ще бъде по-добре.Ако прехвърлянето е изпълнено неправилно, може да убивам прехвърляне на алкохол. 【Ситопечат, хартия за нанасяне на татуировки】 В този чудесен комплект включва 30 парчета хартия за прехвърляне на татуировки, всяко парче хартия за прехвърляне на татуировки се състои от четири слоя от различни по функции и цветове.Перфектен за начинаещи татуировщиков, татуировка салони и художници. 【Добре пазената】 От тази хартия за прехвърляне на татуировки се получават добри шаблони, но за пренасяне на шаблони трябва да натискате по-силно.Залепва много добре и отлично се държи, ако ти дам да изсъхне няколко минути преди нанасянето на татуировки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини