• New
Перфоратор за шиене на кожата, Здрав Перфоратор За Шиене на Кожа, Прокалывающий Ютия за Гравировального Релеф (3,0 мм, 5 Зъбите)

Перфоратор за шиене на кожата, Здрав Перфоратор За Шиене на Кожа, Прокалывающий Ютия за Гравировального Релеф (3,0 мм, 5

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Материал : Изработен е от бързорежеща стомана, фино полирана, без остри ръбове, което ускорява работата на шиенеОгледално полиране : Повърхностни зъбите са огледално полирани, по-гладка, лесно проникват в кожата и вытаскиваются.Напълно шийн finish : Напълно шийн finish ноктите, зъбите са и ръкохватка осигуряват по-плавно продавливание на кожата.Лъскава дръжка : Удобен за хващане, остри зъбите са с форма на диамант помагат за бързо и лесно пробиване на дупки.Широка гама от приложения : Кожени тренировки основно се използват за пробиване, шиене, гравиране, щамповане и т. са идеални за кожата или на елементи от нея.Материал : Изработен е от бързорежеща стомана, фино полирана, без остри ръбове, което ускорява работата на шиене.Огледално полиране : Повърхностни зъбите са огледално полирани, по-гладка, лесно проникват в кожата и вытаскиваются.Напълно шийн finish : Напълно шийн finish ноктите, зъбите са и ръкохватка осигуряват по-плавно продавливание на кожата.Лъскава дръжка : Удобен за хващане, остри зъбите са с форма на диамант помагат за бързо и лесно пробиване на дупки.Широка гама от приложения : Кожени тренировки основно се използват за пробиване, шиене, гравиране, щамповане и т. са идеални за кожата или на елементи от нея.Характеристика : 1. Материал : Изработен е от бързорежеща стомана, фино полирана, без остри ръбове, което ускорява работата на шиене. Огледално полиране : Повърхностни зъбите са огледално полирани, по-гладка, лесно проникват в кожата и вытаскиваются. Напълно полиран : Напълно шийн finish нокти, зъби и ръкохватка осигуряват по-плавно продавливание и изготвяне на кожата. Лъскава дръжка : удобен за хващане, остри шипа с форма на диамант помагат за бързо и лесно пробиване на дупки. Широка гама от приложения : Кожени тренировки основно се използват за пробиване, шиене, гравиране, щамповане и т. чудесно за кожата или на елементи от нея.Параметри : Тип на продукта : Ютия за ваксини на кожата Материал : Быстрорежущая стомана Функция на продукта : Перфорация на кожата, помощен Осъществяване Списък : 1 х Ютия за ваксини на кожата.

Основни свойства

Item Type:
Leather Pricking Iron
Material:
High Speed Steel
Product Function:
Leather Punching, Auxiliary
Package List:
1 x Leather Pricking Iron :

Избор на купувачи

Новини