• New
Шевна машина за бродерия от кожа със собствените си ръце, комплекти за шиене с ръце, набор от инструменти за ръчно шиене и за начинаещи обущарите - (Цвят: B)

Шевна машина за бродерия от кожа със собствените си ръце, комплекти за шиене с ръце, набор от инструменти за ръчно шиене и за

Оценка на продукта:
BGN 41.00

Сума
В магазина

Цвят : Б Тип на набиране : НЕ. Материал : стомана.Номер на модел : -. Тип на набиране : НЕ. Материал : стомана.Номер на модел : -. шило за шиене с ключалка, комплект игли за ръчно фърмуера на кожата, комплект игли за шиене на плат, инструменти за шиене на кожа, описание Това е шило за шиене лесен за използване и се предлага с 2 игли за удобна смяна, залегнали здраво и стабилно, те не оторвутся и няма да отпадат по време на шиене.Пропуснете игла с подводкой за окото чрез материал.След това протегнете тел чрез иглата, за да я удължи.Когато иглата прокалывается през материал, наднорменото конец първата игла, след това преминава през линии непрекъснато игла, образувайки по този начин фиксирующую иглу. Изработен е от неръждаема стомана, той е здрав, много издръжлив, с висок шок вискозитет, безопасни и екологично чисти. Линия за восъчни епилация е изработена от полиестерна прежда, която е здрав и е подходящ за чорапи, много практичен и удобен. Комплектът включва игли с различни размери и форми, шишарки за зашиване и ръкави за шиене за удобство на употреба. Два стила са задължителни, вградена конструкция линия тел колела, гладко рязане, без обвързване, шиене е по-удобно. Може да се използва за ремонт на килими, платно, мека мебел, палта, палатки, матраци, козината, кожата и т. Характеристики на кожа облекло шила-Материал : Дърво, неръждаема стомана.-Иглата е надеждно закрепена на шиле холендрова гайка.-В комплект шила за шиене влиза шило за замочной кладенци, две игли-Този набор от шила идеален за бързо шиене и ремонт на платна, здраво като шев на кожата-Шило за шиене на кожата с цел да е удобно лежи в ръката при работа с кожата-Игла за шиене и конец в ухото на проталкивается чрез опаковъчен лист Количество : 1 комплект Характеристики на продукта : Тип на набиране : Не вид : Материал : неръждаема Номер на модела : -Произход : Китай Инструменти за кожата : ремонт на сапожной обувки : инструменти за обработка на кожа Шевни машини за обработка на кожи : машини за ремонт на обувки Инструменти за обущар : файл за шиене.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини