• New
FAVOMOTO 48 бр., Дървени трески с пеперуди, Коледни Украси за деца, Коледни Изделия за деца, Украшение за деца, Празни Графити, Занаяти за Scrapbooking, Заготовки от Дърво, Непъл?

FAVOMOTO 48 бр., Дървени трески с пеперуди, Коледни Украси за деца, Коледни Изделия за деца, Украшение за деца, Празни Графити,

Оценка на продукта:
BGN 5.41

Сума
В магазина

Дървени етикет с животните : Те лесно се насладите на деца и възрастни за задълбочаване на вашия емоционален обмен, а също така те са подходящи образователен инструментДървени бижута за бродерия : Повърхността на тези дървени изделия, подходящи за мазни четки за рисуване и писане.Парченца дървени пеперуди с ръцете си : Материал : изработен е от дървен материал, тънък, лек, и всяко парче дърво във формата на пеперуда е двустранен повърхност, готова за боядисване, боядисване или декорированию.Непълни изделия от дърво : обикновен и артистични аксесоари със собствените си ръце, за създаване на бижута.Необработени парчета дърво : изискан външен вид, прост дизайн и прекрасен външен вид, а продуктът е практично за използване от деца.Списък на пакетите 48 x Празни дъски за рисуване Характеристики -Цвят : както е показано изделия за деца -Размер : 8.14 X0 Дървени парченца, с дизайн на пеперуди. -Материал : дърво, дървени деколтета във формата на пеперуди - Изработени от истинско дърво, което е сигурен и траен.И се наслаждавайте на вашите приятели пръчки от popsicle за занаяти. - Повърхността на тези дървени заготовки подходящ за нанасяне на маслени пискюли недовършена рисуване и писане. -Продуктът може да се използва за занаяти собствените си ръце, рисуване и други поделочных проекти и т. Дървени пръчици за занаяти. - Естествени украса, която ще запълни вашия дом свежест.И вие ще се чувствате щастливи от процеса на производство на заготовки от дърво със собствените си ръце. - Моля, проявете своето въображение и креативност, за да създаде уникален дървен украшение.След това можете да използвате за декорация на дома си с дъски от масивно дърво.Информация за стоки, Аксесоари за декорация със собствените си ръце Продуктът представлява парче дърво, което има формата от двете страни. изготовьте за деца заготовки от недовършени дървени парчета, на които можете да направите модел на собствените си ръце за създаването на уникалните бижута.Дървени парчета с шарени пеперуди Широк спектър на приложение, могат да бъдат на много места.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини