• New
Перфоратор за хартия, 4 Дупки с Перфоратор За Хартия с 4 Дупки, Маркировка на Скалата 7 mm, Апертура 10 Страници, Подаване на Стомана Желязо за училище (Синьо (4 отвора))

Перфоратор за хартия, 4 Дупки с Перфоратор За Хартия с 4 Дупки, Маркировка на Скалата 7 mm, Апертура 10 Страници, Подаване

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Област на приложение : Перфоратор за хартия с 4 дупки е подходящ за всички видове хартия за съхранение на документи, идеален за офиса, дома, училищеСтомана и желязо : Punch 4 rings представлява независима нож в колекцията, произведено от стомана, желязо, пластмаса, с остър нож, здрав и издръжлив. Подаване на 10 страници : Настолен перфоратор може пробиване до 10 листа хартия наведнъж, той е лесен за работа и отговаря на ежедневните офис нужди. Дупката 7 мм : Перфоратор за хартия е порест регулируема перфоратор за хартия с дупка 7 мм, а разстоянието между дупките може да се регулира.Маркировка на скалата : Корпус удар planner има маркировка на скалата, който е удобен за позициониране на режещата глава и пробивного дупки.Област на приложение : Перфоратор за хартия с 4 дупки е подходящ за всички видове хартия за съхранение на документи, идеален за офиса, дома, училище.Стомана и желязо : Punch 4 rings представлява независима нож в колекцията, произведено от стомана, желязо, пластмаса, с остър нож, здрав и издръжлив. Подаване на 10 страници : Настолен перфоратор може пробиване до 10 листа хартия наведнъж, той е лесен за работа и отговаря на ежедневните офис нужди. Дупката 7 мм : Перфоратор за хартия е порест регулируема перфоратор за хартия с дупка 7 мм, а разстоянието между дупките може да се регулира.Маркировка на скалата : Корпус удар planner има маркировка на скалата, който е удобен за позициониране на режещата глава и пробивного дупки. Дупката 7 мм : Перфоратор за хартия е порест регулируема перфоратор за хартия с дупка 7 мм, а разстоянието между дупките може да регулировать2. Маркировка на скалата : Корпус удар planner има маркировка на скалата, който е удобен за позициониране на режещата глава и пробивного отверстия3. Стомана и желязо : Punch "4 пръстените" представлява независима нож в колекцията, произведено от стомана, желязо, пластмаса, с остър нож, здрав и долговечным4. Подаване на 10 страници : Настолен перфоратор може пробиване до 10 листа хартия наведнъж, той е лесен за работа и отговаря на вашите дневни офис потребности5.

Основни свойства

Item Type:
4 Hole Paper Puncher
Material:
Steel, Iron, Plastic
Paper Feed:
10 Sheets
Hole Diameter:
Approx. 7mm / 0.3in
Feeding Depth:
Approx. 12mm / 0.5in
Product Size:
Approx. 6.5 x 28.7 x 4.6cm / 2.6 x 11.3 x 1.8in
How to Use:
1. Adjust the punching position2. Add paper, press down, finish binding:
packing list:
1 x 4 Hole Paper Puncher:
Note:
1. If the cutter core cannot be returned, observe whether there is any debris jam, and the debris can be taken out.:
2. Do not repeat the hole punching, to avoid paper jams and cause the punching core not to return to its place.:

Избор на купувачи

Новини