• New
Инструменти за дървообработване N / B, 2-Меточный Центроискатель, Централната линия с точност до 64 мм, екологично чисти, износоустойчивост, дълъг живот, лесни за съхр?

Инструменти за дървообработване N / B, 2-Меточный Центроискатель, Централната линия с точност до 64 мм, екологично чисти,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

● Този продукт може да празнуват дебелина от 64 мм в центъра на дъската, и scribe може да се движи за рисуване 1/16" 3/16" 5/16" 7/16" 1/8" 1/4" 3/8" 1 /2" край ● Централна етикета на този на продукта е подходящ за определяне на точното местоположение на центъра за заплата по време на изпълнението на прорезей, съединение щифтове и монтаж. ● Долната част на този модел на магнитна, локатор осовата линия може да се монтира на повърхността на ютията, а с молив може да се вмъкне в дупката крака, молив лесно да загубят и лесно да се съхранява. ● Централна стойка е изработена от ABS пластмаса, която е екологично чиста, износостойким и трайна.Това е удобно и практично продукт за обработка на дървесина, много подходящо за производителите на мебели и любители на дограмата. ● Изцяло ангажимент, въз основа на принципа за осигуряване на качеството, за да ви предостави първокласен скорост, стремеж към съвършенство, можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим, днешното качество, утре пазар, ние ще ви служи добре, ти и аз, и аз пожелавам на стоки качествено обслужване по всяко време и на всяко място.описание на продукта : * Име : Дървообработваща марка * Цвят : жълт * нето Тегло : 47 g * Материал : ABS-пластмаса * Точност на измерване : 1 мм * Обхват : дървообработващи инструменти * Обхват на измерване : 64 мм / 25,2 инча * Размери : 100 * 58 * 50 мм / 3.96 инча Продукти включват : 2 x дървообработващи книжници съвет : 1. Размер на продукта се измерва ръчно, може да бъде грешка от 0 до 2 см, което е нормално. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Моля те, прости ми, благодаря ти!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини