• New
Трехкулачковый Отточна тръба на шарнирна връзка патрон 80 mm (3,15 инча), ъгъл на завъртане на главата е подходящ за оптични лазерни маркировочной машина, Въртяща се пр?

Трехкулачковый Отточна тръба на шарнирна връзка патрон 80 mm (3,15 инча), ъгъл на завъртане на главата е подходящ за оптични

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

80 мм (3,15 инча) оста на въртене с три челюсти + диск 6 кг Безплатна доставка.Вътрешен обхват на затягане : 2-22 mm. Външния обхват на затягане : 22-63 мм. Е управляемият устройството е предназначено главно за малки съоръжения, такива като пръстени, гривни, накрайника за цигари, дръжка, клапа и т. въртяща се Скоба с пружина, бърз монтаж и демонтаж за подобряване на ефективността на работа. Управляемият позициониране на 180°.Стабилно позициониране.Интерфейс индустриален стандарт.Използвайте авиационную щепсел, подходящ за различни карти за заплати. оста на въртене с три челюсти 80 мм, подходящ за оптични лазерни маркировочной машини, лазерни гравера, гравировального машина, ъглошлайф с патрон от неръждаема стомана; Бързо стяга.Безстепенно Осигурява стабилно Точното положение на адаптиране при завой. Управляемият позициониране на 180 °.Стабилно позициониране на Плавен ход и нисък коефициент на триене Материал : Сплав и неръждаема стомана.Интерфейс индустриален стандарт умерена твърдост.Използвайте авиационен щекер за различни платки Поддръжка на карти с Ръчно заключване на Ъгъла на възвисяването 45 °/90 ° Конфигурация : Стъпков двигател 5776 с кабел с дължина 1 м, 4 контакти и 1 резервна пружина.Той използва синхронна междуосие трансфер, който може ефективно премахване на трептене.Съотношението на синхронни степени е 1 : 2,5. Това е управляемият устройството е предназначено главно за малки съоръжения, такива като пръстени, гривни, накрайника за цигари, дръжка, Bearinge и т. Скоба шарнирна система, бърз монтаж и демонтаж за повишаване на ефективността на пакет включва : завъртане на оста с три челюсти 80 мм + устройство се Прилага за лазерному граверу XINCHENG PRECISION/ LYXC/SFX ASIN : B083 XKPLVP.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини