• New
50 Бр. Златни Стикери с Восъчен Печат, Златни Самозалепващи Етикети за Запечатване на Пликове, Украса за Коледа подарък, Сватбена покана, на Партито по повод Деня на ?

50 Бр. Златни Стикери с Восъчен Печат, Златни Самозалепващи Етикети за Запечатване на Пликове, Украса за Коледа подарък, Сватбена

Оценка на продукта:
BGN 6.21

Сума
В магазина

[Че получавате] 50 бр стикери със златни восъчните печатиТези самозалепващи етикети могат да се използват като признаци за пликове и те са идеални за даване на завершающего финал оценят дарове и покани за различни фестивали и събития, като Коледа, Деня на благодарността, рождени дни, сватби, детски партита или партита. [Модел от рози] перлено бял модел от розово и винтажного златни цветове ще даде на продукт модерен и класически външен вид.Издигнати външни ръбове и точно гравиране правят да изглеждат като истински восъчни печата. [Лесна за употреба] За разлика от традиционните восъчни печати, етикети с восъчните печати са много по-лесни за използване.Всеки от тях има солидна самоклеящуюся основа, затова можете да ги стик директно на пликове, подарък опаковка или където и да е по ваше желание. [Размер и тегло] Всеки стикер с восъчен печат е с диаметър на 1,18 инча / 3 см и дебелина от 0,039 до 0,079 инча / 1-2 мм. Всеки от тях тежи само около 0,8 г / 0,028 унция.Те са подходящи за почти всички ваши практически приложения. [Неща], Изработени от композитен лак восък.Те лесно изчезват и са водоустойчиви.Всеки, който ще получи покана или подарък запечатани с лепенки, ще оценят вашата грижовност. [Че получавате] 50 бр стикери със златни восъчните печати.Тези самозалепващи етикети могат да се използват като признаци за пликове и те са идеални за даване на завершающего финал оценят дарове и покани за различни фестивали и събития, като Коледа, Деня на благодарността, рождени дни, сватби, детски партита или партита. [Модел от рози] перлено бял модел от розово и винтажного златни цветове ще даде на продукт модерен и класически външен вид.Издигнати външни ръбове и точно гравиране правят да изглеждат като истински восъчни печата. [Лесна за употреба] За разлика от традиционните восъчни печати, етикети с восъчните печати са много по-лесни за използване.Всеки от тях има солидна самоклеящуюся основа, затова можете да ги стик директно на пликове, подарък опаковка или където и да е по ваше желание.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини