• New
YZH Crafts Лъскава Картонена хартия, Не Линяющая Мерцающая Лъскава хартия, 10 Листа, Декор за парти със собствените си ръце, 8 Инча x 12 Инча, Формат А4 (Грифельная плака)

YZH Crafts Лъскава Картонена хартия, Не Линяющая Мерцающая Лъскава хартия, 10 Листа, Декор за парти със собствените си ръце,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Този картон е изработен от 100% безцветен блясък повърхност тънка и с гладка текстура, не само красива и переливающаяся, но и ще направи вашата работна среда супер чиста, вече не ще има главоболие от отломки с пайетиТози висококачествен и издръжлив картон е идеална за албуми, производство на пощенски картички, училищни проекти и много други творчески работи от хартия.Благодарение на широк асортимент от цветове, стилове и текстури, както и липса на етикети на обратната страна, вие със сигурност ще намерите точно това, което ви трябва. -Богат избор на цветове, идеално подходящи за всички видове проекти. -Добре работи с режещ машина, пуансонами и щампи. -Добавете блясък на вашия проект, и вие ще обикнете ги!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини