• New
Лепило с пистолет IZIO, Лек Лепилен пистолет с бързото предварителни отопление, пакет от 30 бр. лепилни пръчки премиум-клас с висок вискозитет и бързо запечатване за р?

Лепило с пистолет IZIO, Лек Лепилен пистолет с бързото предварителни отопление, пакет от 30 бр. лепилни пръчки премиум-клас

Оценка на продукта:
BGN 6.66

Сума
В магазина

★ [Лепило-молив с висок вискозитет] : пакет 30 бр лепилни пръчки с висок вискозитет, с диаметър 7 мм, произведени от екологично чист материал, с висока чистота и без неприятна миризма; Подходящ за лепене на стъкло/керамика/ училищни чанти, ремонт на процеждаща се тоалетни / неравностите на площадки, укрепване на куки и т. ★ [БЪРЗО ЗАГРЯВАНЕ] : е Изработен от високотехнологични електронни керамични термистора PTC, осигурява бърз преглед на отопление в продължение на 1 минута, започва да се стопи 2-3 минути.Энергоэффективный лепилен пистолет поддържа постоянна температура след достигане на определена стойност на лепило ще изтече стабилно и плавно. ★ [Е БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА] : Компактен и здрав корпус, изработен от изолационен устойчиви на висока температура инженерни пластмаси.Благодарение на независими выключателю захранване и led подсветка не е необходимо често да извадите щепсела от контакта; - Дебел двоен предпазител вътре пистолет предпазва от опасности, причинени от прегряване. ★ [Ергономичен дизайн] : Малък и лек, с веерообразным спусъка, лесно нажимается; Благодарение на неръждаема стомана и широк основата на лепилен пистолет остава стабилен, докато не им се радват; Разработена иновативна технология за защита от течове. ★ [ТОПЛО съвет] : Не вытаскивайте останки от лепкав прът след всяка употреба; Съхранявайте на лепилен пистолет в чистота, за да се избегне попадане на замърсители в дюзата; Не го използвайте във влажна среда.Ние обещаваме : 60 дни безусловно връщане, 2 години гаранция или безплатна подмяна, можете да сте сигурни в покупката.Бързо затварянето за ремонт на къща / офис, училище, занаяти, накити изделия ръчна изработка, например, лепило за стъкло / керамика / ученически чанти, коригирайте просачивающиеся тоалетни / неравни площадки, подарете куки и т. Нашият лепилен на пистолета е изработен от високотехнологични електронни керамични термистора PTC, който предоставя бърз преглед отопление в продължение на 2 минути.След достигане на температура на определена стойност энергоэффективный лепилен пистолет поддържа постоянна температура, след което лепилото може да произтича стабилно и плавно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини