• New
BYBYCD Рамка за екрана Древен Ретро Дървен Държач за хартия за Художествени Занаяти, изработени Дървени Форма за рециклиране Ръчно изработени Рамка за екран (C)

BYBYCD Рамка за екрана Древен Ретро Дървен Държач за хартия за Художествени Занаяти, изработени Дървени Форма за рециклиране

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Тип : Дървен държач за хартия Размер : както е показано на фигурата.Материал : Дърво.Употреба : Производство на хартия.Пакетът включва : 1 бр Дървен държач за хартия.Тип : Дървен държач за хартия. Размер : както е показано на фигурата.Материал : Дърво.Употреба : Производство на хартия.Пратката включва : 1 бр. дървен държач за хартия. Употреба : Производство на хартия Тип : дървен държач за хартия Размер : както е показано на фигура Помещение включва : 1 бр. дървен държач за хартия Материал : дърво Забележка : 1. Поради влиянието на много фактори, като яркостта на дисплея и осветление, действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта. Моля, оставете данни, за да има малко отклонение от резултатите ръчно измерване.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини