• New
NUOBESTY Машинка за хартия Машинка за хартия Машинка за хартия 9 Бр Ъглов Бумагоукладчик За закръгляне на ъгли Перфоратор за хартия Перфоратор За закръгляне на Ъгли Пе?

NUOBESTY Машинка за хартия Машинка за хартия Машинка за хартия 9 Бр Ъглов Бумагоукладчик За закръгляне на ъгли Перфоратор

Оценка на продукта:
BGN 18.32

Сума
В магазина

ЪГЛОВ НОЖ за ЗАОБЛЕНИ : за заваряване с фолио мобилен телефон, снимки и визитни картичкиЪГЛОВ НОЖ ЗА ХАРТИЯ КРЪГЛА форма : конструкция във формата на вентилатора, здрав и практичен, лесен за употреба.ЪГЛОВ машина за бродерия : подобрява естетиката изрязване на снимки с 4 ъгли.ИНСТРУМЕНТ за рязане на снимки : подходящ за рязане на хартия, снимки, визитки и т. ИНСТРУМЕНТ ЗА РЯЗАНЕ на ХАРТИЯ : Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.ЪГЛОВ НОЖ за ЗАОБЛЕНИ : за заваряване с фолио мобилен телефон, снимки и визитни картички.ЪГЛОВ НОЖ ЗА ХАРТИЯ КРЪГЛА форма : конструкция във формата на вентилатора, здрав и практичен, лесен за употреба.ЪГЛОВ машина за бродерия : подобрява естетиката изрязване на снимки с 4 ъгли.ИНСТРУМЕНТ за рязане на снимки : подходящ за рязане на хартия, снимки, визитки и т. ИНСТРУМЕНТ ЗА РЯЗАНЕ на ХАРТИЯ : Чудесен подарък за вашия приятел, и на семейството.Пратката включва 9 х ръчни ъглови закруглителей Информация за продукта Тази стока е добре изработен е от висококачествен материал за трайни и практично използване.Той е лесен за използване и се отличава с дълъг живот.Веерообразная строителство ще предостави своята практичност в високо-производителни на работното място.Идеален за заваряване с фолио мобилен телефон, снимки и визитни картички.Характеристики - Цвят : жълт, червен, син - Материал : метал и ABS. - Размер : 8x8x3 см - за заваряване с фолио мобилен телефон, снимки и визитни картички. - Дизайн във формата на вентилатор, здрав и практичен, лесен за употреба. - Подобрява естетиката изрязване на снимки с 4-те ъгли, - Подходящ за рязане на хартия, снимки, визитки и т. - един Чудесен подарък за ваш приятел и на семейството.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини