• New
Силиконовата форма във формата на 3D Сирене, Форма за печене на Десерти, Силиконова форма за соев восък, Сапун, Ароматна свещ Направи си сам, Бели Инструменти за деко?

Силиконовата форма във формата на 3D Сирене, Форма за печене на Десерти, Силиконова форма за соев восък, Сапун, Ароматна свещ

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Размер [продукт] : Размер на цялата форма е 296 * 173 * 34 мм/113 инч, а размерът на една форма е 72 * 63 * 34 мм/2.3 инч, с обща капацитет 73 мл. [Висококачествен материал] : Нашата форма за свещ е направена от висококачествен силикон, който е безопасен за използване, лек и гъвкав, той не е лесно да се скъса и да се деформира, здрав и многократна употреба. [Лесна за употреба] : Просто изсипете приготвената восковую течност в калъп и я държи неподвижно, докато тя напълно не сформуется.Нашите силиконови форми са неклеющуюся повърхност, която позволява на продуктите трябва да скочи при леки натискане отдолу. [Multi] : Тези 3 D силиконови форми са много подходящи за производство на персонализирани продукти са ръчна изработка, като сапун за стайлинг на коса, паста за полагане на свещи, декорация на дома на скулптура, декорация и т. [Идеален подарък] : Може да се докаже напълно вашата личност и благороден вкус.Идеалният подарък със собствените си ръце за двойки най-добри резултати за себе си, семейството, приятелите или всички, които обичат занаяти. Размер [продукт] : Размер на цялата форма е 296 * 173 * 34 мм/11.3 инч, а размерът на една форма е 72 * 63 * 34 мм/2.3 инч, с обща капацитет 73 мл. [Висококачествен материал] : Нашата форма за свещ е направена от висококачествен силикон, който е безопасен за използване, лек и гъвкав, той не е лесно да се скъса и да се деформира, здрав и многократна употреба. [Лесна за употреба] : Просто изсипете приготвената восковую течност в калъп и я държи неподвижно, докато тя напълно не сформуется.Нашите силиконови форми са неклеющуюся повърхност, която позволява на продуктите трябва да скочи при леки натискане отдолу. [Multi] : Тези 3 D силиконови форми са много подходящи за производство на персонализирани продукти са ръчна изработка, като сапун за стайлинг на коса, паста за полагане на свещи, декорация на дома на скулптура, декорация и т. [Идеален подарък] : Може да се докаже напълно вашата личност и благороден вкус.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини