• New
Ютия за клеймения Дърво с Потребителски Логото, Здрава Кожена Печат За Клеймения Желязо, Ютия за Клеймения Дърво/Сватбен подарък, Изработен ръчно по дизайн (4 x4)

Ютия за клеймения Дърво с Потребителски Логото, Здрава Кожена Печат За Клеймения Желязо, Ютия за Клеймения Дърво/Сватбен

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

@ Идеална за отпечатване на лого върху дърво, кожа, пластмаса, хартия и др @ Все още беспокоишься за това, че не можеш да намериш модел?Всичко, което продаваме и приемаме услуги по изготвянето на индивидуален фигурата Нанесете на собствено лого върху главата в метална форма, която може да остави трайни следи върху челото, идеална за отпечатване на лого върху дърво, кожа, пластмаса, хартия и др.Идеален подарък за дърводелци, майстори на дърво или сватбен купон като уникален подарък. @ Моля, дайте черно Идеалният инструмент за мебелисти, любителите на занаятите. Просто печете главата на открит огън в продължение на няколко минути, а след това нанесете на марката върху материал, който ви харесва. Можете да го използвате като печат, причиняващи пигмент на главата и отпечатав фигура на хартия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини