• New
VICASKY 10шт Мини-Шапка на Дядо Коледа Миниатюрни Шапки на Дядо Коледа Вязаная Шапка на Дядо Коледа направи си САМ Коледна Шапка САМ Аксесоари За Коса Кутията За Бонбон?

VICASKY 10шт Мини-Шапка на Дядо Коледа Миниатюрни Шапки на Дядо Коледа Вязаная Шапка на Дядо Коледа направи си САМ Коледна

Оценка на продукта:
BGN 5.59

Сума
В магазина

ВълнаКОЛЕДНО ВИНО шапка - Тези шапки изглеждат наистина добре, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.ПРАЗНИЧНА стоп-моушън шапка - тя ще се превърне в незаменим подпори по време на целия процес занаяти.Това е много полезно за използване.Миниатюрна вязаная шапчица-можете да използвате тази мини-държавна снежен човек, за да направи кукла със своите ръце, със своите деца, това може да подобри взаимоотношенията ви. коледна шапчица за кукли - Направена от материал, тя е много здрава и изключително практични за употреба.МИНИ шапка за БУТИЛКА вино - Отлични изделия за diy, играчки, декорации за дома и детски училищни класове.КОЛЕДНО ВИНО шапка - Тези шапки изглеждат наистина добре, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.ПРАЗНИЧНА стоп-моушън шапка - тя ще се превърне в незаменим подпори по време на целия процес занаяти.Това е много полезно за използване.Миниатюрна вязаная шапчица-можете да използвате тази мини-държавна снежен човек, за да направи кукла със своите ръце, със своите деца, това може да подобри взаимоотношенията ви. коледна шапчица за кукли - Направена от материал, тя е много здрава и изключително практични за употреба.МИНИ шапка за БУТИЛКА вино - Отлични изделия за diy, играчки, декорации за дома и детски училищни класове.Пакетът включва 10 x мини-шапки, Особености -Обикновен външен вид с проста форма, която е пълна с красота.Това изглежда много просто и стилно - мини-червената шапчица дядо коледа.18 X1 Аксесоари за кукли със собствените си ръце. -Различен изискан изработка, която ви дава чудесен декоративен ефект миниатюрни шапки. -Изработен от висококачествен материал и фина изработка.Това ще ви даде добър опит тайна капачки леденцом на клечка. -Материал : Вълнена шапчица за коледни кукли -Тази на мини-шапчица е с ярък дизайн, изглежда наистина сладък, добавяйки празнична и щастлива атмосфера миниатюрни вязаной шапочке. -Цвят : Червен стоп-моушън шапчица - изделия за ръчна работа, играчки, декорации за дома и проекти на детски ученически diy Малки шапки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини