• New
ДЕБЕЛА кръгла ъглова машина, Преносим кръгла ъглова нож за хартия Нож за хартия, използван за кръгла ъглова машини за снимки (Цвят: черен, размер: 5,4 * 5,4 * 2 см)

ДЕБЕЛА кръгла ъглова машина, Преносим кръгла ъглова нож за хартия Нож за хартия, използван за кръгла ъглова машини

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Ъглов скруглитель за рязане на остри ъглиЛек и портативен, радиус на рязане от 4 мм Острие от неръждаема стомана осигурява солидна и чист ряз.Долната част на капака може да се отвори лесно за почистване.Практичен ъгъл на режещия за снимки, картички, марки, покани и т., Ъглов скруглитель за подрязване на остри ъгли.Лек и портативен, радиус на рязане от 4 мм Острие от неръждаема стомана осигурява солидна и чист ряз.Долната част на капака може да се отвори лесно за почистване.Практичен ъгъл на режещия за снимки, картички, марки, покани и т. Характеристики : Ъглов скруглитель за рязане на остри ъгли.Лек и портативен, радиус на рязане от 4 мм Острие от неръждаема стомана осигурява солидна и чист ряз.Долната част на капака може да се отвори лесно за почистване.Практичен ъгъл на режещия за снимки, картички, марки, покани и т. Технически спецификации : Цвят : черен Материал : пластмаса Радиус на рязане : 4 мм, Размер на елемента : 5,4 * 5,4 * 2 см/ 2.9 опаковъчен лист : 1 X Ъглово кръг Забележки : 1. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Може да цепи на 6-10 парчета за път, спестяване на време за разбиване и лесно запазване на тайната.

Основни свойства

Избор на купувачи

12 Броя Дървени Ключодържатели Персонализирани Празен Дървен Ключодържател Набор от Правоъгълник Недовършени Дървени Ключодържатели

BGN 2.67

Пратката включва в себе си само на 12 дървени ключодържателизаготовки, всяка дървени заготовки има разм

Новини